onsdag 4. januar 2012

Kokosboller

 Hæ? Dere har vel ikke kuttet ut alt som er godt? Neinei, vi må ikke slutte å leve;) Jeg prøvde meg på kokosboller i jula. Det var Kjersti som fikk meg på ideen. Oppskriften er hentet hos Lene. Jeg vil virkelig anbefale dere å prøve denne oppskriften. Her ble det et tykt lag med sjokolade og mye kokos rundt. En riktig så deilig kaloribombe! De kan fryses og jeg har enda et lite lager igjen... 


10 kommentarer:

 1. Lekkert..
  Jeg prøvde å lage de, men det gikk galt et eller annet sted, så det gikk rett i søpla!

  Ha en fin dag...

  SvarSlett
 2. Slutter aldri med godteri og kos nei:)
  Og disse så gode ut!!
  Leeenge siden jeg har spist kokosboller.
  Genialt og ha i frysen:)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Hei..
  Disse kommer hos meg og i dag..
  Fantastiske..trodde skumboller var så vanskelig å lage..men neida..
  Og supergode..Jeg imponerte flere med disse i julen.
  Ønsker deg et flott 2012..
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Nei er du gal, kan da ikke kutte ut det som er godt;)
  Kokosboller er nam!
  Klem E

  SvarSlett
 5. Har lest at kokosboller er noe av det sunneste av det ikke sunne. de veier så lite, at det nesten blir sunt ; )

  Kos deg med bollene. Nesten bra eg ikke såg dette tidligere i jula. Har alltid lyst på kokosboller når eg er gravid.

  Godt nyttår forresten!

  SvarSlett
 6. Jeg elsker kokosboller! Men har aldri prøvd å lage de selv, merkelig nok :) Disse ser kjempegode ut, må prøves i det nye året! Ha en fortsatt fin første uke i januar :) Klemmer

  SvarSlett
 7. Namnam...de ser deilige ut:) Digger kokosboller. Lagde til jul, men la de i små muffinsformer uten kjeks i bunnen. Det ble ikke så veldig vellykket ettersom de satt fast i papiret, men kjempegode på smak ble de:)

  Ønsker den en fortsatt finfin onsdag, og en flott uke i det nye året:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 8. Hei Marthe!

  Godt nyttår, håper dere hadde ei finfin feiring! :)

  Kokosboller er nammis! Disse så utrolig gode ut :)

  SvarSlett
 9. Er veldig svak for kokosboller også...ja, igrunn alt som har med sjokolade å gjøre =) Har alltid trodd at det er litt vanskelig å lage kokosboller, men det er kanskje ikke det?? Skal iallefall inn og titte på oppskriften.

  SvarSlett
 10. Disse er så fantastisk gode!
  Jeg laget de også i romjulen, etter tips hos Kjersti.
  Elsker skumboller, og disse var supergode! Likte de best uten kokos jeg da...
  Her er det dessverre ingen i frysen, helt tomt!
  Det blir nok ny ladning, lenge før neste jul ;)
  Klem G

  SvarSlett