mandag 5. desember 2011

Lang uke...

Det har ikke vært tid til å oppdatere her inne. Forrige uke var et eneste stress. Mye moro stress, selvfølgelig!

Jeg startet uken med å sparkle i fem timer på barnerommene. Gode mann, det er tungt! Vi må bli ferdig til mars med hele etasjen så det er bare å henge i.


Tirsdag var jeg med Linda, fra Hviit, og hjalp henne med julestylingen hos House of Oslo. 10 timer var vi der... Humøret til Linda er det ingenting å si på. En veldig artig dag!


Etter nok en dag med sparkling var det bare å få ferdig adventskalenderen til 3-åringen. Han er heldigvis ikke så kravstor enda derfor en litt enkel versjon i år. Her er det duplo i posene som skal bli et stort fly. Han har ikke helt skjønt greia så de små non stopene er hakket mer spennende enn en kloss;)


Pynting måtte til. Adventstjerna ble tilslutt hengt opp. På torsdagen laget jeg lutefiskmiddag til ei venninne. Jeg ELSKER lutefisk!
Endelig så ble det helg. Koselig besøk på lørdagen. Det lukter pinnekjøtt i huset fortsatt! Jeg laget ostekake til dessert. Fant oppskrift hos Snikkerbuo. (verd en titt, sier jeg bare)


Mandag igjen og jeg skal (forhåpentligvis) pusse rommene for siste gang før de får noen strøk med maling. Maling er kjøpt fra Fargerike. Vent å se!
...og for de som lurer. Bebis i magen har det veldig bra, selv om jeg stresser mye;)10 kommentarer:

 1. Oi her skjer det mykje ser eg! Håper du får tid innimellom til å nyte førjula også ;)
  Så kjekt at ostekaka blei bra!! Slikt gjer meg så glad :) Håper kvardagen roer seg litt ner framover! (Sparkling og pussing er noko drit...)

  Ønsker deg og bebis i magen ein kjempefin dag!
  Her på Stord er det komen snø i dag :D
  Klem Helene

  SvarSlett
 2. Herlig julepynt og bilder her inne. :)
  Spennende å se hvordan oppussingen blir. Har sparklet og pusset noen vegger jeg og, skikkelig herk. Heldigvis blir det veldig bra etterpå og da er alt verdt det. :)
  Ostekaken såg virkelig god ut.
  Det var koslig å stikke innom deg. Kommer gjerne igjen.
  Klem Marlene :)

  SvarSlett
 3. Ohhh, what a week;)
  Hørtes stressy ut ja, men artig og da;)
  Særlig stylingen med Linda, flinke dere er ♥

  Ha en finfin dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. ojoj, Marthe, du er jammen driftig altså!! Skikkelig flink!! Spent på åssen du skal innrede barnerommene. snart min tur til å gå gå løs på barnerommene. Ikke mindre enn tre stykker å gjyve løs på... Ha en fin uke, Marthe! klem Line

  SvarSlett
 5. Oh lord.. hørtes veldig slitsomt ut. Tenkte på det at du som er gravid og all ting. Må huske å ta vare på deg selv også oppi alt stresset :)
  Flink du er asså.

  Ønsker deg en flott og kanskje hakket mindre stressende uke
  klem Jane

  SvarSlett
 6. Heisann:)
  Her var det mye fint...og den ostekaken ser knaillgod ut:)
  Legger meg til som følger, slik at jeg kan finne tilbake til deg:)

  Ønsker deg en stressfri flott uke:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 7. oi oi, for en uke. Hørtes ut som en fin fin uke.. også så gøy med styling på house og oslo da:)

  Ha en fin (rolig?) mandag:)

  -camilla-

  SvarSlett
 8. Oj, du har hendene fulle for tiden ser jeg... :) Gleder meg til å se hvordan det blir med oppussingen, ligner litt på vårt kommende prosjekt her i huset.

  Ha en fin mandag!

  Klem

  SvarSlett
 9. Flere som har det travelt ja:)
  Morro å være med Linda på styling da!
  Krysser fingrene for at du vinner stolen:) Jeg fikk en av mannen i sommer og sitter i den så ofte jeg kan, sååå komfortabel!
  Og når det kommer til lutefisk så er vi to. Jeg også elsker lutefisk, spiste det i helga og har allerede lyst på det en gang til:)
  God mandag!
  Klem E

  SvarSlett
 10. Hei på deg.. nå var det lenge siden jeg hadde vørt innom deg. Flink du er som sparkler!:) det er et strev.. Iknow!:)

  Hvis du ikke allerede bruker det, så vil jeg tipse deg om å bruke glassfiberteip istede for papirteip i skøytene. Det har jeg gått over til, og det gjør det hele endel enklere. Synes ihvertfall jeg:)

  Mange fine julebilder nedover her.

  Kos deg videre med bebi i magen, og stress med glede:) Det er ikke såå farlig ;)

  SvarSlett