lørdag 1. oktober 2011

Tapet på barnerom

Jeg har lenge sett etter en fin tapet for å ha på rommet til eldstemann. Tapetet er funnet! Det er en Perswall Hide&Seek fra Borge. Tapetet kan bestilles i den størrelsen man ønsker. Helt perfekt!Inne på bloggen til Monica kan dere se hvor utrolig lekkert det ble med dette tapetet. Hun har ordnet et überlekkert barnerom til datteren sin:) Trykk HER for å se hele rommet.Virkelig etter min smak! Med bildet under er Monica med i månedens utfordring hos NIB. Kommer nok langt, skal dere se.

(bildet hentet fra Tyrifryd)

Hva tror dere?15 kommentarer:

 1. Kjempe lekkert!
  Planlegger tapetvegg på barnerommet jeg også:) Spennende prosjekt:)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Flott tips! Det ble helt nydelig!
  Klem Tonje

  SvarSlett
 3. Så utrolig flott tapet!

  takk for hilsen, gleder meg til post ;DD

  God helg!

  SvarSlett
 4. Den er så lekker!! :)

  PS: Vi hadde tenkt til å kjøpe oppvaskkostgreie til deg, men butikken hvor Victoria hadde kjøpt den var tom. :(

  SvarSlett
 5. Aaaaaaw, så koselig;)
  Takk for gode ord! :)

  KLEM

  SvarSlett
 6. Så fin blogg du har. Linket til ditt innlegg om CARE på bloggen min. og legger meg til som følger av bloggen din på Bloglovin, for jeg synes den var så fin :D

  SvarSlett
 7. Så fin blogg du har! Linket til ditt innlegg om CARE på bloggen min. Og legger meg til som følger på Bloglovin, for jeg synes bloggen din var så fin :D

  SvarSlett
 8. Nydelig tapet :) Ordentlig stilig!

  Fabelaktig søndag til deg og dine!
  Koose deg og lad opp batteriene skikkelig :)

  smil og klem

  SvarSlett
 9. Veldig stilig:))
  God søndag!

  SvarSlett
 10. For en kul tapet!! Og takk for hyggelig kommentar hos meg:-) gleder meg til å se deg på lørdag! Og du, enig; utrolig funny at jeg ikke har FB lenger. Så motstridende med blogg og ikke FB, men det ga meg virkelig ingenting å være der.. God søndag! Klem fra meg

  SvarSlett
 11. Den så vi også på til gutterommet, meen endte opp med en stripete en i stedet. :) Men godt valg!

  SvarSlett
 12. Tapeten er knallfiiin;)
  Og Monica er superflinkis;))
  Tipper det blir kjempefint på barnerommet hos dere og!

  Ha en fin kveld, vi sees neste helg, blir spennende;)

  Klem line

  SvarSlett