torsdag 27. oktober 2011

Prosjekt gang!

Gangen har vært en stor byrde som jeg har hatt hengende over meg altfor lenge. Den har rett og slett ikke blitt prioritert. Det er ikke uten grunn at jeg hoppet glatt over den da jeg viste dere 1.etasjen. Planen her er å rive alt og bygge nytt inngangsparti. Det er nærmest minusgrader her om vinteren og noe etterisolering på innsiden er uaktuelt med tanke på størrelsen, men ting tar tid og et nytt inngangsparti tror jeg at jeg kan se lenge etter.


Da er det bare å gjøre det beste ut av det man har. Fargen som var var noe ubestemmelig. Rosa, hudfarge-ish. Alle vet at jeg er glad i grått, derfor ble det en noe mørkere grånyanse enn den vi har på stua. Vegger er ferdig, og jeg har malt første strøk på lister og tak. Bittelitt kinkig å male tak om dagen..


Satser på å bli ferdig med siste strøk i dag. Da er vel bare å finne noen smarte løsninger til oppbevaring:)

God torsdag!9 kommentarer:

 1. I like grey! Blir nok kjempefint til slutt!
  Forsiktig da Marthe-mor du som har en liten en i magen:)
  God torsdag til deg!
  Klem E

  SvarSlett
 2. Man kommer jo ganske langt med å bruke det man har.. Og litt maling gjør jo ofte susen!:)
  Jeg er imponert over deg jeg! Du er flink som står så mye på!:)

  SvarSlett
 3. Nydelig gråfarge! Fargekode?

  Ha en fin dag!...Ta vare på deg selv:)

  SvarSlett
 4. Nydelig gråfarge, og det skal bli spanande å følge med gangen vidare :)

  Ha ein fin dag!
  Klem Helene

  SvarSlett
 5. Finfin gråfarge! :) Vil du dele fargekode?

  SvarSlett
 6. hei!

  Jeg tror planten er kjøpt på MESTER GRØNN ;O)

  Lykke til!
  Hilsen Liv

  SvarSlett
 7. Nydelig gråfarge. Blir kjempefint.
  Flink er du :)

  Jeanette

  SvarSlett
 8. Tusen takk for fine ord. Fargekode kommer i morgen:)

  SvarSlett