onsdag 19. oktober 2011

Leander seng

Dere trodde kanskje jeg skulle ha en Kiliseng? Det var planen, men så kom jeg over denne herligheten. Jeg har siklet på Leandersengen lenge! Fineste sengen (i mine øyne) er i hus. Felix skal få sove i juniorseng for første gang i morgen.


Den er i fargen whitewash.


Sengen skal babyen ha når han er gammel nok til å ligge i sprinkelseng. Da blir det nok en leting etter seng til Felix igjen.

Et par bilder av Prosjekt Sjenk kommer i morgen. Jeg er ikke helt enig med meg selv angående fargen jeg har malt den i... En liten sniktitt kommer!

7 kommentarer:

 1. Kul seng som han kan vokse i!!
  Ha en finfin kveld!
  Klem Bodil

  SvarSlett
 2. Absolutt ei kul seng, ja!

  SvarSlett
 3. KJempefin seng.
  Kan tro go'ungen blir fornøyd:)
  Klem

  SvarSlett
 4. Kjempefin seng :) gleder meg til å se bilder av sjekken.
  Ha fortsatt en fin kveld.

  Jeanette

  SvarSlett
 5. Kjempe kul seng, med et ennå kulere navn (Min sønn heter Leander). ;0)
  Nå blir han nok fornøyd vettu.

  klem til deg

  SvarSlett
 6. Så kul seng!

  Nå har ikke jeg barn, men det blir nok en kili seng når det blir min tur :)

  Ønsker deg en fabelaktig kveld. Her er det kos og tv :)

  Klemklem

  SvarSlett
 7. Vi har også valgt Leandersenga. Elsker den! ...Men det kan hende jeg hadde gått for en seng fra ouef hvis jeg hadde funnet det før vi kjøpte Leandersenga. Synes de er kjempefine! http://www.oeufnyc.com/classiccollection.aspx

  SvarSlett