fredag 2. september 2011

Snart kommer varmen i hus

Denne klebersteinsovnen kommer veldig snart i hus. Den står på et lager og venter bare på at mureren, som pusset mursteinsveggen vår, skal få tid til å komme. Regner med at den blir montert om to-tre uker.


Det er en Handöl Contura 35T. Vi valgte å kjøpe med et varmemagasin i olivenstein som får ovnen til å spre varmen jevnt. Magasinet forlenger avkjølingstiden med mange timer ekstra. I tillegg er ovnen svanemerket som gjør at vi kan fyre med god samvittighet.

Jeg skal vise dere bilder av mursteinsveggen senere i kveld.

Jeg gleder meg til den fantastiske peislukten brer seg i hele huset!


3 kommentarer:

 1. Ahhh LEKKER!! Jeg savner virkelig peisen fra det gamle huset vårt. I det nye huset står desverre peis litt ned på handlelista over hva vi MÅ ha, men én dag!! Gleder meg til det <3 Ha en fin fredag, håper formen er god! Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Så flott ovn, Marte. Kul design. Blir gøy å se den i hus.
  Her står d en gedigen gravemaskin i tunet, klar t innhogg på mandag.
  Go' helg..
  Klem Bodil

  SvarSlett
 3. Den var stilig! Hadde ikke hørt om Handøl, er det det samme som Contura?

  SvarSlett