mandag 19. september 2011

Mange zalotips..

Tusen takk for så ekstremt mange gode tips til hvordan det kan se ti ganger bedre ut på kjøkkenbenken. Det er en fryd å se! De fleste av oss setter den under benken, og noen lar den bare stå på kjøkkenbenken i all sin prakt. Dessverre er det det siste som er tilfellet her i gården. Jeg må bare vise dere noen av tipsene jeg fikk:

Annette med bloggen Hverdagsliv bruker en flaske fra Rosendahl. 


Fargerike Maratonjenta har denne varianten.  For oss ikke-strikkere (det finnes faktisk noen av oss altså) kan denne fås kjøpt her.


Mammasport bruker såpedispensere. Det finnes utallige såpedispensere så her er det bare å velge det man liker best. 


Jeg må si at denne lille duppedingsen fikk meg til å le. Victoria fra Godt Isolert kjøpte denne på Traktøren i Svolvær. Litt langt å dra dit, men det er lov å håpe at den finnes i Oslo også.


Tine med bloggen osloinchanel (som forøvrig er en superfresh fashionblogg) har en glassflaske med en helletut fra Åhlens. Stilrent på et stilrent kjøkken!


Selv føler jeg at flaske med helletut er det enkleste når man står der med oppvaskkosten i den ene hånda og kan bruke den andre til å helle. Pumpe tror jeg blir litt klumsete, men hva vet vel jeg? ;) Små & store drømmer har kjøpt en flaske for olje fra Seletti. Flasken 'forsvant' nesten på benken. Kanskje jeg finner noe lignende?


For de som skal bygge nytt kjøkken eller pusse opp er integrert zalodispenser noe å tenke på. Angrer meg for at jeg ikke tenkte på det da vi fikk nytt kjøkken.

Superherlig med så mange tips. Jeg håper at flere ble inspirert!

Nå skal jeg på første jordmorkontroll:)

6 kommentarer:

 1. Ja, her var det mangen tips!!
  Du får ha lykke til på kontroll
  :-)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. hei søde du! takk for herlige zalotips. selv har jeg min stående under benken, men det er i følge mannen altfor tungvint...hehe..så tipper det blir en rosendahl karaffel som blir det neste hos oss. Håper alt er bra med dere alle. vært på ul? her går det i ett med alle tre småtrollan, og jobb, i tillegg til fotball på mannen 4 ganger iuka. gleder meg til roligere tider. klem så lenge, L

  SvarSlett
 3. Jeg var innom Åhlens i dag, og der hadde de plutselig fine flasker med pumpe til oppvaskmiddel i flere farger - skal tro om de har hørt ditt rop? ;)

  SvarSlett
 4. Synd jeg gikk glipp av denne. Jeg oppbevarer Zalo i en Vipp såpedispenser.
  Men det hørtes veldig lurt ut med en integrert zalodispenser!
  Håper alt står bra til med deg og den lille!
  Klem E

  SvarSlett
 5. Har hatt såpedispenser på vasken vi, det var uhyre upraktisk, ble bare sølet:)Tok den bort likeså godt:) Og har Zalo på flasken(den originale) nå:) men den blir bytta ut med en med helletut;)

  klem Trine.)

  SvarSlett
 6. Mange kreative løsninger.
  Morro at du la ut bildene du fikk.

  :)

  SvarSlett