mandag 15. august 2011

CARE

Hadde du klart å tatt valget mellom et av dine barn? Tatt farvel med det ene og ta med deg det andre? Vite at barnet du forlater vil dø? Det er for meg en helt uvirkelig situasjon som jeg ikke klarer å sette meg inn i. Dette er en av mange realiteter på Afrikas Horn.


12 millioner mennesker i Somalia, Etiopia og Kenya er rammet av vår tids verste sultkatastrofe. Kvinner og barn rammes hardest! 

CARE er den største hjelpeorganisasjonen i flyktningleiren i Dadaab, som snart huser 400 000 flyktninger. Her deler de ut vann, mat og utstyr, men ser også et enormt behov for å hjelpe kvinner som har blitt utsatt for seksuell vold. 80 prosent av de som kommer til flykningleiren er kvinner og barn, og disse er svært sårbare og trenger spesiell oppfølging.

   Har du lyst å hjelpe CARE og hjelpe flere kan du:
  • Gi ditt bidrag online her: http://www.care.no/bidrag
  • Støtte nødhjelpsarbeidet ved å sette inn et beløp på konto: 1644.10.50082
  • Ringe givertelefonen på 820 44 011 (200 kroner) 


3 kommentarer:

 1. Tenk i d hele tatt å måtte ta et så grusomt valg....
  Jeg har støttet den m en givertlf, føler en ihvertfall bidrar litt.
  Klem Bodil

  SvarSlett
 2. For noen herlige bilder av dere:)

  Vi har gitt vår støtte, men kanskje vi må gi en gang til. Får helt vondt i hjertet mitt av alle bildene som vises om dagen.

  Mens barna våres blir grinete hvis de ikke får mat akkurat nå de er sultne, så er det så mange bitte små barn som alddri får mat, og så vidt får vann.. huff:(

  -theashus-

  SvarSlett
 3. Grusomt og helt ufattelig situasjon. Vi plikter å hjelpe.

  SvarSlett