tirsdag 12. juli 2011

Lamme lameller

Må du sitte med solbriller inne? Jeg gjorde det frem til jeg...


...kjøpte lameller. Målte, klipte og hengte opp. Litt herk, men et mye billigere alternativ enn å kjøpe ferdigoppmålte lameller. (må innrømme at jeg ikke er veldig imponert over lamellene fra Living...)
(ser forresten at jeg må vaske vinduet. En klåfingra meter har vært på fære)


Greit at ikke naboene ser alt vi driver med.


Hva har du? Lameller, persienner, gardiner, liftgardiner?

Hadde det vært greit å kombinere gardiner sammen med lamellene? Jeg klør meg i hodet for jeg er ikke en gardinperson....

16 kommentarer:

 1. Smart, det ble lekkert! :) Lurer faktisk selv på hvordan jeg kan skjerme bedre for solen inn til oss. Vi har svære vinduer på hele den ene veggen til stue-kjøkken. Og akkurat nå er jeg nyoperert på det ene øyet og derfor ekstra "lyssky"... Ha en fortsatt fin juliuke :)

  SvarSlett
 2. Veldig greit med lameller, men jeg sliter litt med det samme. Skal jeg kombinere eller ikke....?
  Jeg måtte ha spesial lameller på stuevinduene. De er mellom 3-5 meter i skråtak. Men det er tatt med i byggebudsjettet :-) Koster litt ja....

  SvarSlett
 3. Så fint det ble! Sklir rett inn i minimalistuttrykket ditt. Kjempelekkert! :)

  Foretrekker personlig enten lameller eller liftgardiner, men har selvfølgelig ingen av delen - har lingardiner. De er naturfarget (beige,) mange år gamle, og er ganske enkelt ikke byttet ut fordi vi leier, ikke eier.

  SvarSlett
 4. Og forresten: jeg synes kanskje ikke du bør ha gardiner til disse, for da ødelegges de rene linjene. Men det er sett utfra bildene, altså. Kan godt hende man endrer syn på det live. Men kan tenke meg det vil bli utfordrende å finne gardiner som passer til, i tekstur, ikke bare farge/mønster.

  Gudd løkk! ;)

  SvarSlett
 5. Godt å ikke ha innsyn fra naboene, ja :)

  Synes det var fint uten gardiner og jeg.

  SvarSlett
 6. Synes det ble ganske så fint jeg! Trenger jo ikke gardiner.. hvis du liker den litt minimalistiske stilen over vinduene, så synes jeg dette ble veldig bra!:)

  SvarSlett
 7. Smart! Greit å slippe solen rett inn. Synes det var enkelt og greit uten gardiner:)
  Spent på hva jeg må ty til selv etterhevrt som nyhuset er oppe. Skal ha vinduer ned til gulvet i stuen..

  Koselig blogg du har:)
  Margit

  SvarSlett
 8. Er dette lameller frå Living?
  Eg har lyst på lameller i dei store stovevindua..men tenkte det var veldig dyrt...
  No har eg lift i sofadelen av stova og på kjøkkenet og vanlege gardiner i spisestuedelen av stova.

  Ikkje kombiner det med gardiner ;)

  Klem M♥

  SvarSlett
 9. Så stilig!! Vel verdt jobben ;o) Jeg syns det er finest med "bare" lameller jeg. Ha en superfin dag! Klem fra meg

  SvarSlett
 10. Det ble fint med lameller, Marthe:)
  Har hvite gardiner mor den ene naboen vi, de som ser rett inn til oss fra kjøkkenvinduet;) Gardinfritt i stua ellers, kanskje gardiner til vinteren:)?

  Søtt med små barnehender på vinduet:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 11. Det ble veldig flott resultat! Med så store vinduer forstår jeg godt at man ikke kan sole seg inne HELE tiden:D

  - Vinn gratis lerret på facebooksiden vår nfoto.no -

  SvarSlett
 12. Sitter her med solbriller sjølv no, og elsker det - for det betyr at det er heilt perfekt vær ute :) Me har liftgardiner, men dei stakkars er ikkje fine lengre, falma og fæle når me slepper dei ned, og me har ikkje kjøpt nye enno, kanskje snart? Det blir nok lift på nytt hos oss, og denne gongen skal dei vera fora og KVITE ;)

  Det var kjempe lekkert med lameller hos deg! Og du treng vel egentlig ikkje gardiner då?

  Klem Eli

  SvarSlett
 13. Det ble skitlekkert! Og jeg synes ikke du skal ha gardiner i tillegg.

  SvarSlett
 14. liker best persienner i tre (hvitmalte) og liftgardiner.
  Hr mye innsyn..

  SvarSlett
 15. vi har også lameller fra Living, kjempedårlig kvalitet og når jeg ser på naboen som har spesialsydde så gremmes jeg litt. men nærmere 30.000 for de få vinduene de har er i vel drøyeste laget. jeg får klare meg med de jeg har.

  SvarSlett
 16. Jeg ønsker meg lameller, vi har kveldssola inn på stua til den går ned. Meeen så skal vi bytte vinduene da, og det virket litt bortkastet å kjøpe lameller for så å bytte vinduer. Ikke helt sikkert at str blir den samme... Så jeg må nok knipe med øynene de få dagene det er et problem:) Ikke aller mest sol i Trondheimsregionen:)

  klem

  SvarSlett