onsdag 22. juni 2011

Livet UTEN TV-benk / Logitech fjernkontroll

Da vi kjøpte huset sa jeg til mannen at jeg ønsket meg et TV-hjørne uten TV-benk, uten ledninger og uten bokser. Mannen tok utfordringen og han finner alltid en løsning.

Mannen bygget inn et skap slik at jeg skulle slippe å ha TV-benk, ledninger, Get-boks, modem, ol synlig. Skapet er bak TV-en. Les mer om skapløsningen HER.

For å kunne skjule alt av ledninger og bokser og likevel ønsket at fjernkontrollen skal virke trenger du en Logitech fjernkontroll med en omformer som gjør om IR (infrarødt) til RF(radiofrekvens). Denne løsningen gjør at fjernkontrollen virker uansett hvor getboksen står, også utenfor synsvidde. Vi har både forsterker, mediacenter, trådløs ruter inni skapet. Alt kan vi bruke med en og samme fjernkontroll. Verdt å kjøpe seg! Det er bare å spørre om du trenger mer info.


TV er verdens styggeste møbel, syns jeg (men noe greit og praktisk å ha)! TV-en i bruk, stilrent. Felix er mer enn fornøyd!


Hvordan ser ditt TV-hjørne ut?

Marthe14 kommentarer:

 1. så stilig!
  skulle ønske vi var så smarte og tenkte litt lenger da vi pusset opp...

  SvarSlett
 2. Ble veldig smekkert indeed! Skulle ønsket meg den samme løsningen om jeg kunne.

  Men du, du får gjerne flire av meg nå, men: jeg skjønner ikke hvordan fjernkontrollen virker gjennom veggen!.. Hmmm. Vi har nemlig dvd etc. i et gammelt skap som tv-en står på, og vi må åpne for at dvd og fjernkontroll snakker med hverandre...

  Grattis med ren og pen tv-krok! :)

  SvarSlett
 3. Utrolig smart! Vi har også skjult ledningene i veggen, men tv-benken slapp jeg desverre ikke unna.. :-/ Mye stiligere uten!! Jeg er heller ikke glad i TV'en som møbel, men innrømmer at jeg til tider er veldig svak for noe av det som vises på den ;o)
  Jeg får desverre ikke kommet på førtreffet på fredag, men skal på morgenkaffetreff som Landlige Hjem arrangerer. Hurra for dere som har tatt grep og ordner med disse arrangementene! Kos dere masse på fredag så ses vi kanskje på Dagen! Klem fra meg

  SvarSlett
 4. kjempe fint ble det jo:)
  ja, der har vi folka som vet å rigge seg lekkert!

  Det blir utrolig bra i huset deres nå må jeg få si. Gleder meg til vi kommer litt lengre her også:=
  Klem

  SvarSlett
 5. Så stilig det var! De høyttalerne likte jeg godt. Vi har noen som etter mitt syn er altfor store, men som visstnok skal ha veldig god lyd i følge "sikre" kilder... ;)

  Det huset du viser under her falt jeg også totalt for da jeg så det i bladet. Vanvittig flott!

  SvarSlett
 6. Ok, nå måtte jeg spørre mannen.
  Vi har en Logitechfjernkontroll med en omformer som gjør om IR (infrarødt) til RF(radiofrekvens).
  Skjønte du det? :)

  SvarSlett
 7. ÅÅÅÅH! Me like! Det skal jeg jaggu spandere på hjemmet vårt! Vi har et sant helvete av ledninger - et av de mindre flatterende resultater av mannens dilla på å mekke på og prøve ut tekniske løsninger.
  I love my TV, det skal jeg gladelig innrømme, men det kommer av innholdet, ja ;)

  SvarSlett
 8. Så lekkert det var da :-)
  Stiligt!!!

  SvarSlett
 9. Så lurt å skjule alt. Det savner jeg også. Vi hadde rør i veggen, men de ble for små. får ikke kablene igjennom. Snakk om bommert! Ser vi har lagt innlegg om det samme huset. Jeg ante ikke at du også hadde det, men en fin ting kan jo ikke vises for ofte ;)

  SvarSlett
 10. Herreli så fint det var!! :) Skikkelig stilig. Rent og pent:)

  SvarSlett
 11. Så smart. Dessverre ingen bilder av tv-kroken herfra, for her er t.o.m. ledningene synlige under tvn.

  Lotte

  SvarSlett
 12. Hehe, min kjære skrur i skrivende stund, opp vår nye tvbenk. skulle gjerne hatt den hengt sånn som dere.
  Reagerer getboksen på fjernkontrollen gjennom veggen eller hvordan har dere løst det?

  SvarSlett
 13. små og store drømmer:Nei, i utgangspunktet ikke. Vi har en Logitechfjernkontroll med en omformer som gjør om IR (infrarødt) til RF(radiofrekvens). Denne løsningen gjør at fjernkontrollen virker uansett hvor getboksen står, også utenfor synsvidde. Vi har både forsterker, mediacenter, trådløs ruter inni skapet. Alt kan vi bruke en og samme fjernkontroll til.

  Anbefaler Logitech om dere har mange fjernkontroller;)

  SvarSlett
 14. Kjempestilig!!☺
  Og NEI!!....viser ikkje mitt TVhjørne....☺

  Klem M♥

  SvarSlett