mandag 21. mars 2011

Tavlemaling / magnetmaling?!?

En av kortveggene rett ved gangen skal få tavlemaling og kanskje magnetmaling. Er det noen her som kan komme med tips om hvilken type dere brukte? Har sett at noen maler med både magnetmaling og tavlemaling... Hvordan er rekkefølgen? Hvor mange strøk anbefaler dere? Tips mottas med stor takk!


5 kommentarer:

 1. Hei!
  Har ingen erfaring med det selv, men kan henvise til dette blogginnlegget hos "Noe på hjertet" om akkurat det samme:

  http://www.joridkvam.com/2011/02/t%C3%B8ff-kontrast-pa-kj%C3%B8kkenet/

  SvarSlett
 2. Tusen takk for tips. Jeg finner nok mye om jeg setter i gang søkingen på nett:)

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg tenkte jeg måtte legge inn en kommentar her for jeg brukt både tavle og magnetmaling. Jeg kjøpte det på flugger ( på strømmen, ser at vi bor på samme sted)og de er så flinke til å gi råd. Man skal male med magnetmaling først og tavlemaling over det. Jeg måtte ha 3 strøk for å få god nok magneteffekt, så det går en del maling på det. Lykke til hilsen Nina.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for tipset, Nina. Skal komme meg på Flugger på Strømmen:))

  SvarSlett
 5. Jeg har også malt en vegg med både magnetmaling og tavlemaling. Først tre strøk med magnetmaling. Dessverre ble det så ruglete at det ikke ble pent da jeg malte med tavlemaling over. Det endte med at jeg helsparklet veggen med et tynt lag, slik at sparkelmassen fylte ut mellom ruglene. Deretter malte jeg faktisk med Jotun Pure Color som ga en mye finere overflate enn tavlemalingen jeg brukte først. Jeg husker ikke navnet på dem, men det var de eneste typene de hadde på Jernia.

  SvarSlett