søndag 20. februar 2011

Ruin

Manuela, med den fantastiske kreative bloggen Mrs. Hardy, hadde en give away og jeg var så heldig å vinne et av hennes fotografier. Fotografiet heter Ruin. Gleder meg til å henge det opp!

Planen var å vise dere mine deilige cupcakes som jeg laget i går, men hjelpe meg, jeg må nesten vente til det visuelle blir noe bedre... Tror ikke utstyret var helt i orden. Noe må jeg få lov til å skylde på?!?

Som dere ser har jeg kjøpt meg DYMO-maskin på Chlas Ohlson(eller pappadagisen som de kaller det i Sverige) Nå skal det merkes både her og der...
3 kommentarer:

 1. Anonym2/20/2011

  Heldige deg som vant bildet. Orginaler betyr alltid noe mer, enten de er trykk, bilder eller malerier. Uansett om ingen andre vet det, føles det fint å ha en orginal pent innrammet. Super maskin! Har en selv! Gjør livet enklere! ^^ Ha en fin fredagskveld!

  SvarSlett
 2. Det var kjekt du vant!
  Godt du likte bilde og at du til og med ville skrive om det!
  Grattis med dymo :)
  God kveld
  klem manu

  SvarSlett
 3. Ja!, Kjempeheldige vi! :) Så hyggelig at du vil følge med på Spirebloggen! Riktig så velkommen skal du være! :)
  Ha en fortreffelig uke.
  LenaE.

  SvarSlett