søndag 9. januar 2011

Vi bygger tårn

Min sønn på snart 2 år fikk disse fine treklossene til jul. Blokkene er fra Uncle Goose. De er håndlaget i USA. De gir 4 komplette alfabet, 3 sett med tall og 30 ulike dyremotiv. Klosser som vokser med barnet:)


Felix elsker å bygge i høyden så disse klossene falt i smak og brukes hver eneste dag. Kan kjøpes hos hviit.no


God søndagskveld!6 kommentarer:

 1. Tårnbygging er gøy - fine klosser :-)

  SvarSlett
 2. Takk for bra tips!! Veldig fine klosser!! Så de skal bestilles nu!!!! Håper alt er bra m dere!! Her har eldstemann ligget rett ut m influensa i helga!!!Fortsatt god søndsgskveld! Klem line

  SvarSlett
 3. Å, de klossene er så fine! De sto på mellomstes (eller var det mors?) ønskeliste her og, men kom visst aldri frem. Må kanskje sende en bestilling selv.... ;o)

  SvarSlett
 4. Hahahaha, basert på overskriften var jeg SIKKER på at dere skulle ha TÅRN på huset deres! "Jøss, skal Marthe og de ha tårn også nå?" tenkte jeg. Skal si de er flinke husbyggere! Nå kan jeg hvert fall puste litt lettet ut og innse at dere bare er vanlige supermennesker. Ikke over-supermennesker ;) Veldig fine klosser forøvrig :)

  Håper vi får til aking snart - litt mindre rødvin på 'a mor på lørdagskvelden så blir 'a med på søndagen vettu ;)

  Gooood klem!!!

  SvarSlett
 5. Vi har de klossene også. Kjempefine. Brukte de faktisk i dåpen, som bordpynt. Nå har hun kanskje vokst litt i fra de, men de er i bruk innimellom fortsatt.

  SvarSlett
 6. Så fine klosser!! Fin blogg du har, hit kommer jeg tilbake:-)

  SvarSlett