lørdag 29. januar 2011

H&M HOME - nyåpning i Oslo 10. mars

Hennes&Mauritz åpner en flaggskipbutikk i Bogstadveien i Oslo. 10. mars åpner herligheten! For dere som vet hvor den gamleTatler-gården er så er det her de åpner. 3000 kvadratmeter! I 4.etasje blir det en egen H&M HOME avdeling. Jeg har kun sett interiøret på nett, men nå kan jeg vurdere alt in real life. De har (faktisk) mye fint!

Jeg gleder meg!

7 kommentarer:

 1. Herlig :)

  God helg,

  Klem Martha.

  SvarSlett
 2. Heia
  Ja de har kjempemye fint, skulle ønske jeg bodde nærmere Oslo. Har hørt en stund at de skulle komme til Bogstadveien.
  Klem Mette

  SvarSlett
 3. Olalaaaaa så bra. Gleder meg og... klem

  SvarSlett
 4. så stilig! det visste jeg ikke. Takk for godt tips, da må jeg nok ha meg en tur innom der neste gang jeg er i hovedstaden:)

  God søndag til deg!
  klem

  SvarSlett
 5. Heisan:)
  For en superfin blogg du har! Jeg slenger meg på som følger, jeg:)
  Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 6. Jeg gleder meg =)
  Kommer kanskje ikke på åpningsdagen, alt etter formen, men jeg skal nå ha meg en tur ja.

  Klemmer fra meg, C.

  SvarSlett
 7. Hei, så fin blogg du har. Klikket meg inn her via via.. :)
  Så spennende med HM HOME her i Oslo. Jeg har vært på HM HOME butikken i Stockholm og det er faktisk en litt kul opplevelse. Alle varene er utstilt i butikken og så bestiller man det en vil ha i kassen, og så blir din vare hentet fra et lager! Altså ikke noe selvplukk der.. Blir spennende å se om de skal ha samme konseptet her! :)
  Ha en fin dag i snøstormen! :)
  Hilsen Inger-Lise

  SvarSlett