onsdag 3. november 2010

Knotter til kjøkken

Det finnes en million knotter å velge mellom. Det er til å bli småsprø av faktisk.. Sikkert flere av dere som kjenner seg igjen.

Valgets kvaler igjen....og igjen


Alle knotter og håndtak er fra 

Knotter all over? Eller håndtak på skuffer og knotter på skap?

Hva liker du?


Takk for mange god-bedring-klemmer! Antibiotika gjør susen!4 kommentarer:

 1. Jeg velger helt klart knotter. Vi hadde håndtak på det forrige kjøkkenet og der samlet det seg både smuler og støv. De vi hadde var nok ekstra ille for de var ganske brede. Så tipset er i alle fall: sjekk at det ikke er smulesamlere he-he ;0) Fortsatt god bedring, ønsker deg en fin dag! Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Utrolig lekre knotter og håndtak.
  Hadde håndtak på kjøkkenet der vi bodde før, men de ble fort stygge. Så hadde nok valgt knotter...

  Koser meg veldig med BONYTT og er så glad for at jeg har 5 blader til å glede meg til:)

  Ha en fortsatt fin dag.
  Håper du er bedre, lungebetennelse er ikke gøy...

  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 3. Hei!! jeg hadde gått for knotter. vi har håndtak på vårt kjøkken nå, men jeg synes de tar for mye oppmerksomhet. neste gang tror jeg vi velger uten noe faktisk. Hvis vi finner et kjøkken vi liker som har den muligheten. Kos deg så lenge. klem, L

  SvarSlett
 4. Jeg tror jeg hadde valgt knotter!Blir gøy å se hva dere velger:)

  SvarSlett