mandag 8. november 2010

Bildetapet fra 1970

Det er utrolig hva man finner når man river og skal sette opp nytt. Her skal det isoleres på nytt, og bak den gamle isolasjonen dukket konturene av en bildetapet med høstmotiv opp, fra 70-tallet.

Det er kanskje ikke så lett å se, men det er et bilde av en skog i de deiligte høstfargene. Nesten synd at vi skal dekke den til og ha gipsplater over.

Bildetapeter finnes i mange hjem nå i 2010. Jeg vurderer det selv, men har ikke tenkt på hvor den skulle ha vært enda.


God mandag! Her skal stuetaket sparkles......

4 kommentarer:

 1. Den typen bildetapet hadde t.o.m pappaen min på soverommet hos besteforeldrene mine. Det stemmer jo godt, for han er født i 55. Herlig!!

  SvarSlett
 2. Så stilig å finne slike ting gjemt i huset.. :) Rart hvordan tidene forandrer seg, for så å forandre seg nesten tilbake til utgangspungtet:)
  Ønsker deg god sparkel-kveld!
  Klem Camilla

  SvarSlett
 3. Fantastisk! :)
  Sånn tapet var det på TOALETTET i barndomshjemmet... heldigvis har foreldrene mine pusset opp ;) Jeg var nemlig veldig flink til å SKRIVE på alt, så alle trær i skogen på toalettet hadde navn i hjerter på seg ;)

  Har du sjekket ut denne siden:
  http://www.couturedeco.com/26-trompe-l-oeil-home-decor

  Hadde jeg hatt en vegg til overs, skulle jeg garantert hatt en slik Trompe-l`oeil! :)

  KLEM! :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min! Blei jo helt svett etter jeg hadde postet innlegget og reiste på jobben uten mulighet til å sjekke kommentarer! Er jo alltid litt redd for å skape misforståelser og støte noen!
  Mamma og pappa hadde sånn bildetapet på soverommet sitt for 20 år siden! Jeg og mannen min fant et pornoblad fra 1964 i veggen på huset vårt!! Hysterisk festlige bilder syntes vi!

  SvarSlett