fredag 29. oktober 2010

Valg av trapp...

...er en kjempevanskelig avgjørelse.
I mange hjem finnes det all slags nydelige trapper, trapper som passer perfekt inn i akkurat DERES hjem!

Ta for eksempel den herskapelige trappa som Anine Von Krogh har. Der snakker vi et smykke! 


 Det er absolutely gorgeous med hvit trapp, men støvet vises med engang. Eller hva sier dere?


Jeg er en av de praktiske, dessverre...
 

Trappa vår blir en 90 grader svingtrapp.


Jeg er veldig glad i rekkverk i stål og glass.


  
Vi skal ha åpne trappetrinn. Igjen kommer den praktiske Marthe inn. Med åpne trappetrinn fordeler støvet seg. Det legger seg ikke i hjørnene.....(kremt)


Trinnene skal være i samme farge som gulvet.  Jeg er faktisk litt i tvil på hva slags trapp som passer inn til oss. 

Det jeg vet, det bør være et smykke!5 kommentarer:

 1. Faa en haandtverker til aa komme med innspill!!! De klarer alltid aa se stilen og funksjonaliteten dere er paa jakt etter.... skader ikke aa proeve ?! :)

  SvarSlett
 2. Enig med deg, ikke hvit trapp, og åpne trinn høres veldig lurt ut! Og rålekkert med rekkverk av stål (og glass:) ). Med det blir kanskje litt små fingermerker å pusse på med glassvegg? ;)

  SvarSlett
 3. Hei
  Vi malte for noen uker siden trappen vår hvit....LITE PRAKTISK som du sier. Føler aldri den er rein og springer nærmest etter den med støvsugeren daglig. Skulle vi hatt ny trapp hadde den ikke blitt hvit... Stål og glass - lekkert - men som Cecilie sier, mye å pusse. Lykke til :-)

  SvarSlett
 4. Vi skal også ha ny trapp, men her blir den nok lukket, siden vi har kjeller (som kun blir brukt til oppbevaring og senere fars hobbyrom/gutterom. Mennene blir som kjent forvist til kjelleren - særlig hvis de ikke er interiørfrelste;D)

  Forøvrig liker jeg det rene og enkle, jeg også - helt tidløst med andre ord! Hos oss passer det best med en klassisk trapp, og da blir den så enkel som mulig.

  Hva med grå trapp? Grått og tre er en fin kombinasjon, og da slipper du forhåpentligvis å se støvet. Det har jeg vært inne på selv, enten med malte trinn eller trinn i tre. De kan jo oljes eller mattlakkes. Da blir de ikke så glatte! Teppefliser er uaktuelt hos meg, men sisal-teppe slik som hos Marianne på Balke Gård, det vil jeg gjerne ha! Har stenger til å feste den med også, fra min bestemors leilighet...

  SvarSlett
 5. hehehe, herlige navn på pusene:) den likte jeg!

  Her blir det nok pus som er det navnet som er realistisk. for det er jo allerede det eneste navnet som brukes:)

  Lykke til med trappevalg! Elsker skulpturelle(skrives det slik egentlig:o)) trapper.

  Klem til deg

  SvarSlett