lørdag 2. oktober 2010

Gyngesau

Denne gyngesauen er rålekker!(bilder lånt fra Pur Norsk)
Håndlaget fra Valdres av ekte saueskinn. Meget stiv pris, spør du meg.... :)

2 kommentarer:

  1. Nydelige lille lammet;-) Den var jeg også forelsket i da mellomstejenten var mindre, men så så jeg for meg at hun klisset leverpostei i, siklet og skitnet til ulla og da tenkte jeg at nei den sauen vil jeg ikke ha! Litt lettere å overbevise seg selv om at man ikke vil ha noe enn at man ikke har råd;-) Hehe!

    Ønsker dere en fortsatt fin helg!

    Ps: Nydelig hår du har, var så fin på bildene under her atte!

    SvarSlett
  2. Den var kjempefin! Men må nok stemme i med Fru Andersen, så ren er ikke veslefrøkna alltid... Hjemme hos oss får hun boltre seg med min gamle fra tidlig 80-tallet, veldig stas!

    Ha en fin søndag, Marthe!

    SvarSlett