fredag 10. september 2010

Spisestuestoler

Før sommeren kjøpte vi spisestuebord.

Valencia spisestue i Old dirty white

(Living)
 
Det kan bli hele 3,5 meter langt.

(Living)

...men så kommer det store spørsmålet:

Hvilke stoler skal vi ha?


Det er mye å velge i.
Denne stolen fra Ikea er høy i ryggen, noe mange setter pris på. (les: mannen min)Jeg har lyst på 10 stoler, fire på hver langside og en på hver ende.


Det er veldig safe å velge disse stolene, men jeg heller mer mot stoler som bryter med bordet.Tobias stol finnes i både transparent og i grå. Jeg syns de er kule!


Bolia har også et par stoler som jeg har sett på. Ikke så veldig ulik de fra Ikea.Jeg blir veldig takknemlig om dere har noen innspill!


Jeg vurderer å ha en sofa i stedet for så mange stoler, men jeg finner INGEN! Jeg så en på gave -og interiørmessa, men jeg fikk ikke med meg hvem som hadde den. Æsj!

Stoler skal det bli....en gang!

Ha en fantastisk kveld!


5 kommentarer:

 1. old dirty white er kjempe stilig!! god smak :)

  God helg

  SvarSlett
 2. Så fint bordet var! Jeg er på jakt etter bord til svigers - bordet må ikke være så altfor stort i utgangspunktet men må kunne utvides. Dette så jo veldig bra ut!

  Jeg synes (som deg) at det er kult med litt kontraster! Kanskje mørk grå stoler til. Goodlivinghomeshop.nl har mange favoritter (har god erfaring med å handle herfra:)

  Klem*

  SvarSlett
 3. Masse å velge i så her er det om å gjøre å finne de stolene som en liker best;) Når det gjelder sofa til spisebord så mener jeg at Slettvoll har en fin type...pris aner jeg ikke;)

  Ha ei fin helg:)

  SvarSlett
 4. Så fin blogg du har. :)
  Ser at du bor i Lørenskog!
  Da er vi naboer :)

  Håper du får en fin helg!

  SvarSlett
 5. Heisann.
  Har du vært inne på riviera Maison sine sider og kikket på stoler fra de???
  De er nydelige,og en liten hemmelighet som ikke er kommet ut enda men de kan kjøpes på butikken min fra 1 november....tjhiiiiiiiiii
  Klæm Linda

  SvarSlett