torsdag 8. juli 2010

Trenger HJELP på kjøkkenet

Kjøkkenet blir endret heeeele tiden! Vi har vært på Ikea to ganger for å bestille kjøkken, men det har vært noe feil begge gangene. Takk og lov for det! 

Målene i rommet har endret seg ganske mye og derfor har jeg måttet vridd hjernen min og endret på plasseringen av platetoppen. (stort sukk, ønsket meg virkelig platetopp på den lille halvøya)Det mangler listverk, foringer, dekksider her og der, men dette er sånn cirka hvordan det blir. Platetoppen er flyttet mot veggen og ventilatoren blir vegghengt, ikke fritthengende som den opprinnelige planen var.


Jeg skal verken ha knotter, vask, blandebatteri eller hvitevarer fra Ikea. Det er bare satt på for å gi et bedre helhetsinntrykk.

Det jeg sliter med er å vite hva jeg skal over platetoppen. 
I og med at platetoppen egentlig ikke skulle være der hadde jeg tenkt å ha fliser kun mellom vitrineskapene. (over vasken)


Jeg tenker det kan bli fint å kun ha fliser over platetoppen og opp til ventilatoren. Den blir 90 cm bred. 

Tips mottas med takk:)7 kommentarer:

 1. Hadde vore fint med tapet på den veggen, og ei glassplate over platetoppen.. ☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Jeg må signere hun over her og si meg enig i at det hadde vært stilig med kun tapet og en glassplate over :)

  SvarSlett
 3. Signerer de over meg! Det er kjempestilig med den type løsning. Mange kule tapeter å velge mellom :)
  Og ikke så verst å holde rent, heller!

  SvarSlett
 4. Ja, det hørtes kult ut! På norfloor hadde de også en serie som heter light glass, lurer på om det er ensfarget glass (det kan da ikke være fliser?). Det er www.floorgres.it som produserer det. Men var en smule dyrt da.

  SvarSlett
 5. SÅ gøy med planlegging av kjøkken! Ser ut som det blir stort og flott dette!!:)

  SvarSlett
 6. Jeg er imponert over den energien dere har! Vi holder på å pusser opp rekkehuset vårt nå. Og jeg syns det er drittungt å komme hjem fra jobb, spise middag og så til huset. Som oftest må jeg legge meg nedpå en halvtime før vi drar. Jeg er jo noen år eldre enn deg, men allikavel hadde jeg ikke greid det dere nå gjør på deres alder heller. Og med en liten gutt som skal ha sin oppmerksomhet. Våre unger er 8 og 10 år og klarer seg fint alene. Men samvittigheten min er svart fordi de har sittet en hel sommer uten noe spesielt å gjøre.
  Lykke til med oppussingsobjektet. Dere får det nok superfint når dere bare blir ferdige.

  SvarSlett
 7. Dere er virkelig dyktige og fulle av energi! For et mot!! På jobb, liten unge, og oppussing av et helt hus. Og allikevel tar dere tid til jentekvelder og kosestunder. Jeg hadde nok hatt skuldrene under ørene av stress ;o) Masse lykke til!

  SvarSlett