mandag 26. juli 2010

Hjemmelaget pizza

Mannen lager en himmelsk god pizza.


Tynn, tynn bunn med masse deilig snacks oppå.


Chorizo og blåmuggost er utrolig godt på pizza. Anbefales! (selv for dere som ikke liker blåmuggost)

Nå er det bare å vente. Gleder meg!


I morgen tar Felix og jeg en dagstur til Halden for å besøke en venninne som  ferierer der:) Får virkelig håpe på pent vær..


2 kommentarer:

 1. Hei ♥

  Fy søren så god den så ut da!!!! Flink mann du har da!!! Håper det smakte ;)

  Jeg ble hvertfall frista hehe..

  Ha en fin uke :)

  SvarSlett
 2. Mmmm dette så godt ut!! :0) Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg. Når det gjelder downlights så kunne ikke vi bruke dette i hovedetasjen i vårt hus på grunn av de nye byggeforskriftene (føler at vi er det eneste huset i Norge uten nå altså he-he). Før jeg oppdaget de nye reglene hadde vi tegnet inn 6 stk doble innfelte downlights på kjøkkenet + noen "langs vinduer og vegger" i stue og spisestue. Håper dere får en superduper dag i Halden! Klem fra meg

  SvarSlett