tirsdag 8. juni 2010

Ikea... og hvitevarer

 
I går var vi på Ikea for å bestille kjøkken, men da mannen og jeg satt der kom det opp et par hindringer som vi ikke hadde tenkt på så vi måtte avvente litt.. Skikkelig kjedelig med tanke på at det er ikke barebare å få med seg mannen på Ikea. Han blir UVEL av å se Ikeaskiltet... Da kan dere tenke dere hvordan han er der inne. Jeg er vel kanskje ikke den eneste som sliter med dette??

Det ble en kommode i det minste.
Syns den var så søt, også er det pent at den ikke er hvit. Alt trenger ikke å være hvitt;)


Det beste av alt:
Vi fikk bestilt hvitevarer. Alt fra Miele! 
LYKKE!


5 kommentarer:

 1. Jeg har også sett på den kommoden, synes den er sjarmerende med den herlige formen, er ikke bare rett opp og ned ;)

  Jeg er heldig der skjønner jeg. Samboern har både en og to ganger reist på Ikea selv, for å kjøpe noe, det skal sies at de tingene har vært til huset eller for meg, men bare at han gjør det er visst en bragd har jeg skjønt ;)

  Klem fra meg.

  SvarSlett
 2. Så utrolig kjedelig å reise bort dit for så å måtte reise hjem igjen da.. Men det blir jo kjøkken til slutt:)
  Kommoden var kjempe søt!:) Jeg er så absolutt enig i at alt ikke trenger være hvitt!:)
  Ha en fortsatt god tirsdag!
  Klemmer fra Camilla

  SvarSlett
 3. Flaks du fikk me deg den fiiiine kommoden da! Det tror jeg ikke jeg hadde klart, det som ikke står på listen det skal ikke bli med hjem når mannen er med...han blir også temmelig dårlig av IKEAskiltet;-)

  Herlige bilder fra et fantastisk sted under her! Må være kjempedeilig å kunne reise dit iblandt!

  Ha en flott ettermiddag videre!

  SvarSlett
 4. Hei♥

  Hehe:)Eg har også ein mann som blir UVEL av både Ikea og maaaange fleire butikkar!

  Enig!Alt treng ikkje vere kvitt!
  Eg har fått meg ei hylle av mine foreldre som er herleg grå!Og den bryt vakkert i alt det kvite:)

  Tusen ♥ takk for gode ord frå deg:)
  Det gledar meg at du vil følge meg vidare:)

  Kjempe flott blogg du har!Masse herleg inspirasjon♥

  Nyt helga!

  Nattaklem frå Astrid:)

  SvarSlett
 5. Hei på deg! Kom innom bloggen din idag, og synes den er FLOTT!
  Ikea er ikke for min mann...men når vi vet hva vi skal ha går det fint:)
  Vi venter på Ikea kjøkken levert på døra i disse dager....
  Stikker innom deg igjen, og legger meg til så jeg kan følge deg videre.:) Ha en FIN helg!
  Klem fra Katharina

  SvarSlett