fredag 23. april 2010

Trenger poden leker?? ;)

Mens poden sover rekker jeg å titte innom bloggene......og rydde opp etter min lille ramp.

Noen ganger lurer jeg på om Felix egentlig trenger leker. De er ikke bittelitt spennende.
Gi han et lokk og en kasserolle og han er kjempefonøyd.., men hjelp så rotete den lille kroppen kan gjøre det.Noen som kjenner seg igjen?Favorittskuffa!


I dag skal rampen til frisøren. Håret vokser som ugress!I går var jeg på Ikea og vi skal gå for stenplate. Jeg elsker å få viljen min!!!!! Enten mørk grå eller svart marmorert. Hva passer best med hvit lidingö?

Ø
nsker alle en nydelig dag, vakre mennesker
.
6 kommentarer:

 1. Nååå, søtingen!

  Jeg synes helsvart steinplate er finest;) - men uff så vanskelig å holde ren/blank. Mine foreldre har det. Må alltid "polere" med en tørr etter en våt tue har tørket av, ellers blir det "vannspor"..

  Ha en strålende helg fruen!

  SvarSlett
 2. For en nydelig liten gutt!!

  Og ja, kjenner til den.. Det er først det siste halvåret Maya har begynt å heller leke med lekene sine enn "lekene" mine, og nå er det jammen ikke lenge til Jenny setter igang! Litt koselig er det jo da :o)

  Good helg søte du!

  Storklem ♥

  SvarSlett
 3. Hehe...når dei er so små er det vel oftast kjekkast med "leikar" ein helst ikkje har lov å røre ja☺ Fjernkontrollar, kremar osv... Dei er no søte desse små☺

  Termin 30 april..nærma seg☺ 7 dagar igjen... Gleda oss♥

  God helg til deg☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 4. Hehe, så utrolig sjønn liten gutt:) fantastiske krøller!
  Jeg synes det med valget av stenplate kommer litt ann på stilen i resten av huset kanskje.. mørk grå plate kan kanskje være litt mykere, men svart marmorert til hvitt er kjempe stilig. Begge er uansett kjempe fint synes jeg!:)Stenplater er jo absolutt det fineste uansett etter min mening!

  SvarSlett
 5. Hei!

  Så nydelig gutt! Skikkelig sjarmis!
  Åhh, vanskelig valg, kan skjønne du er usikker. Sort er jo flott, men om du går for gråtoner i resten av huset kan det hende du blir mest fornøyd med grå?

  Tusen takk for blogaward! Så moro!
  Ha en fin dag!
  Sara

  SvarSlett
 6. Takk for innspill. Tror kanskje vi kommer til å gå for grå stenplate. Litt av praktiske årsaker, og som du skriver Sara så har jeg tenkt å ha det grått i deler av huset. Derfor vil det passe best med grå stenplate.


  KLem

  SvarSlett