mandag 29. mars 2010

CUBA

Bar Dos Hermanos


Er det noen som ikke vet hvor ferden skal gå i sommer?
Jeg anbefaler Cuba på det sterkeste! Vi skal helt klart tilbake og utforske resten av Cuba. Vi var der i tre uker. Dro i slutten av juli. Hadde en liten regnskur på tilsammen 10 minutter i løpet av tre uker. Et fantastisk land med herlige mennesker!

Gatene i HavanaCorona og Domino er et mustFra balkongen der vi bodde i Havana
Hest og slede er det overalt
Hotel Inglaterra
Vakre strender rett utenfor Havana


Sigarer florerer det av på hele CubaDet må testes utLitt akrobatikk i bassenget før kveldens forestillingKabaret
Trinidad, en by som er fredet på Cuba.
Elsker bilene
En liten gåtur utenfor Trinidad...
...som ble avslutta med et iskaldt bad i vakre omgivelser!
Varadero
Jeg leste nettopp Drømmehjerte av Cecilia Samartin som forteller om Castros Cuba. En fantastisk nydelig bok! Les den og dere vil dra til Cuba!

5 kommentarer:

 1. Jeg ELSKER boka Drømmehjerte, det er en av de beste jeg har lest. Har kjøpt meg Señor Peregrino som jeg skal lese når jeg kommer hjem og kan sitte i sola ute på terrassen. Og så MÅ jeg lese Salvadoreña. :)

  Jeg er glad du har vært på Cuba, for det er ett av de stedene jeg alltid har hatt lyst til å dra til, så når vi engang får bestemt oss skal jeg bruke deg som kjentmann! ;)

  Og jeg fikk ikke mindre lyst til å reise dit etter å ha lest Drømmehjerte! :)

  Klem!

  SvarSlett
 2. Hei hei :-) Sender du meg adressen din ?
  marlen06@online.no

  SvarSlett
 3. Åååh:) Vi har faktisk tenkt litt på Cuba som sted å reise på bryllupsreise.. Men jeg er litt skeptisk til om det kommer til å være regntid. Vi kommer til å reise dit i begynnelsen av september isåfall.. Det sies at regntiden ikke begynner før i oktober,.. så måtte vel bare stolt på det!
  Kjenner ingen som har vært på Cuba, så vi har liksom ingen som har kunne anbefalt det. Men dere likte dere altså?:) Ser jo ikke så vanskelig ut å like det med de bildene du viste:)

  Så koselih header du har fått deg forresten! Nydelig bilde av deg og lille felix!:)

  SvarSlett
 4. Takk for anbefaling! Det er såå mange steder jeg ønsker å besøke, legger denne til listen min:)

  SvarSlett