mandag 1. mars 2010

Bryllupsfest 17. april!!!

17. april skal vi ha bryllupsfest. Vi har ikke fått ut invitasjonene enda (YES, I KNOW!!!!!!), men de er i trykken om et par dager og jeg får (forhåpentligvis) sendt de ut innen helgen! Jeg har enda ikke klart å velge ut hva menyen på koldtbordet skal være. Det er ikke enkelt i det hele tatt!

Planen er at det skal være en fest, ikke sånn sitte flere timer under middagen-aften.. Dansegulvet skal fortest mulig frem. Det er trønder-fest det. Stakkars min kjære Oslomann!


2 kommentarer:

 1. Hehe:)Godt jeg kan gjøre noe med bloggen min. Så stas med bryllupsfest da.. hvor mange år feirer dere?
  Blir sikkert flotte invitasjoner. Bestiller du?
  Jeg har jo da valgt å lage alt selv,..phu.. godt det bare er en gang. For å lage 70 invitasjoner, gjør jeg nok ikke igjen;) -med det første iallefall..
  Jeg er veldig på gull og glam, haha.. Så fargene er creme, gull og marineblå. Du kan se et lite bilde av "save the date" kortet mitt på høyre siden på bloggen min. Er kanskje ikke så lett å se.. Men kan vise invitasjonen når den blir ferdig:)

  Ha en fin kveld:)

  Klem Camilla

  SvarSlett
 2. Det hørtes herlig ut! Mye mer morsomt med skikkelig fest enn en "stiv middag"..

  God natt :o)

  Klem fra Marlen

  SvarSlett