fredag 19. mars 2010

BOLIGMESSE I HELGEN!

18-21 mars (altså nå) har "Gjør Din Bolig Bedre" boligmesse på Exporama Senteret på Hellerudsletta. Anbefaler alle til å ta turen. Her finner man alt til huset! Mange gode tips og råd, tilbud, konkurranser og foredragsholdere.
Dere kan lese mer om messen herF
elix har vært syk de siste to dagene. 40 i feber! Feberen er borte nå, heldigvis! Tann nummer 10,11 og 12 er på vei. Megastore klumper inni munnen hans. Det kan selvfølgelig være noe annet også...
Kjenner det i mammahjertet når mitt lille troll er syk!
Nå sover han og jeg kan kose meg med alle blogginnleggene. Leiligheten ble skrubba i går og jeg har ingen store planer for dagen. Det er utrolig deilig! Min forlover kommer i totida og da skal vi gå gjennom siste rest av planlegginga til bryllupsfesten. Det er så og si i boks. Snart er det hæla i taket og tenna i tapeten. Det er visst sånn språket er i trønderland;)

Takk for regnet!!! Jeg er glad i snø altså, men det er grenser... Så lenge snøen holder seg på fjellet er jeg fornøyd. Nå kan regnet få renske Oslos gater for skitten snø og alt saltet som ødelegger skoene våre...

Nyt dagen og hva er vel bedre enn fredager? Kjenner bare at energien kommer sakte men sikkert jo nærmere klokka sier at det er helg!

3 kommentarer:

 1. Hei:)
  Takk for så koselig kommentar. Det var fint, så fikk jeg oppdage din flotte blogg også:)

  Uff, kjedelig med syke barn! Det er ikke noe godt i mammahjertet altså.

  Ønsker deg og dine en flott helg
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 2. Anonym3/19/2010

  Så fin blogg du har, skjønne deg! Huset ser knall ut! Jeg gleder meg til å følge med her, og til å se deg snart igjen. Klem fra Marthe-mor!

  SvarSlett
 3. Så heldig du er som kan dra på boligmessa.. når den var her i området, så kunne jeg ikke:( Men har vært mange år på rad! Det er skikkelig morro.
  Vi kjøpte spisestuen der for noen år tilbake.. fikk endel rabatt ettersom vi kjøpte utstillingen:)
  Ha en flott helg Marthe:)
  Klemmer fra Camilla

  SvarSlett