tirsdag 20. mai 2014

GAVER OG SÅNN

You are as young as your faith, as old as your doubt; as young as your self-confidence, as old as your fear; as young as your hope, as old as your despair.

For tre dager siden hadde hele Norge bursdag, og dagen etter Norges bursdag har jeg bursdag. Ja, dere kan tenke dere hvor mange som husker (les: glemmer) dagen min. Det er jammen godt jeg har facebook. Nå er jeg eksepsjonelt dyktig på å fortelle alle rundt meg når jeg har bursdag for å være sikker på at de husker meg. Jeg blir glemt da også. Ikke lett å ha bursdag etter Norge… Jeg var helt sikker på at mannen hadde glemt meg, og som den tålmodige sjelen som jeg er maste jeg ingenting på han…eller jo, R måtte til slutt si at han hadde gave til meg. Stakkars mann. Det ble både bløtkake, gaver og nydelige markblomster på dagen min. Unnskyld, R. Du er en snill mann:) Nå skal jeg løpe mye fremover. Pulsklokken skal testes ut. Jeg skal innrømme at treningen har stått stille en god stund, men med ny pulsklokke er det bare viljen jeg må gjøre noe med. Noen som kjenner seg igjen?


MARTHE

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen som var:)
  I motsetning til deg, så er jeg ikke så god på og fortelle om min, hehe, men pst, har bursdag i morgen, haha:))
  Og jeg gruer meg til all oppmerksomheten på Face, hahaha:)

  Ha en fin fin dag!!
  Og løøøøøp:)

  SvarSlett
 2. Gratulerer på etterskudd.
  Flott og enkelt bord du pynta til den syttende.

  SvarSlett
 3. litt sent ute, men gratulerer med vel overstått, og lykke til med løpingen :-)

  SvarSlett