fredag 4. oktober 2013

Be happy!

På denne langveggen er det ønskelig at det kommer inn et stort vitrineskap. Jeg syns det er vanskelig å finne. De fleste skapene er hakket for romantiske for meg og min stil. Mens jeg fortsatt leter etter Skapet lar jeg IKEA-skjenken gjøre jobben. Denne skjenken tror jeg har vært i samtlige rom i huset. Velbrukt! Ikke noe galt i det, vel..? Solsikkene bryter med resten, og det gjør hele inntrykket annerledes.Det er fredag, barna sover søtt og jeg nyter stillheten helt alene med et lite glass rosé. I morgen skal vi treffe en annen skjønn, liten familie. Blir stas for store og små.

GOD HELG!

5 kommentarer:

 1. Så fint det var med solsikkene i Kählervasen! Tror jeg må plantasjen i morgen :)
  Fortsatt fin helg til deg!

  SvarSlett
 2. Åh, den likte jeg! Hvor er den fra?
  Håper du får en god natt og en fin søndag :)

  SvarSlett
 3. Herlig bilde - nydelig solsikke som bryter flott:)

  En finfin søndag til deg:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 4. Enig med deg, er veldig mange skap som er litt for romantiske.
  Rop ut om du finner et fint et da :) Leter jeg og!

  klem

  SvarSlett
 5. Koselige bilder med solsikker. :) Skjønner hva du mener med å finne det rette skapet. Jeg endte opp med å male vårt eksisterende skap, mens jeg fortsatt leter.
  Ha en glad høstdag!

  SvarSlett