mandag 16. september 2013

Strikking...

...er liksom ikke helt min greie. Jeg strikker for stramt, mister masker og mangler alt av tålmodighet, men så tenkte jeg plutselig en dag at jeg skulle prøve å strikke Skappel-jakken. Hahaha! Dagens...
Never gonna happen! Jeg prøvde meg på Instagram om noen ville strikke jakken for meg, men det gikk heller dårlig. Derfor får Alpaca-garnet bare være til pynt.
Fint garn da....

9 kommentarer:

 1. Nei, så trist da. Det er fint som pynt altså, men at du ikke får noen til å strikke jakken. Nesten så jeg har lyst til å si jeg kan gjøre det. Holder på med en Marius-genser til meg selv, men om du har gooooood tid så kanskje jeg kan. Du kan jo maile meg: tina@rosenborgreklame.no Har stikket skappelgenser og det går jo kjempefort.... bare en har litt tid.... hehe

  SvarSlett
 2. Garn er fint til pynt også det, men jeg er sikker på at noen kan strikke for deg :)

  SvarSlett
 3. Så fin blogg du har! Sitter og sonderer blogg-terrenget litt mens jentungen har luren sin. Alltid kjekt å oppdage nye fine blogger!
  Var faktisk ordet strikking som førte meg hit... :) Er lidenskapelig strikker selv. Mye fin inspirasjon hos deg. Gleder meg til å følge deg videre.

  Ønsker deg og dine en flott uke!

  mvh
  Ingrid

  SvarSlett
 4. Nydelig garn - herlige bilder av det.
  Har også en skappelgenser liggende som en UFO,
  det er ikke strikkekunskapene som stopper meg,
  men plutselig begynte jeg med noe annet...
  Så ikke alltid det hjelper å kunne strikke heller;)

  Fin ny uke til deg!
  - AC

  SvarSlett
 5. Dette er da synd at du gir opp, Marthe....Vet du hadde fått det til, men har du bare brukt dette garnet eller har du også blandet inn fin alpakka??? Det skal strikkes med 2 ulike garntyper sammtidig:O) Jeg har strikket 3 stk....prøvd forskjellig garn. Men, garnet er da dekorativt også da...;O) Stooor klem fra Ann Elin

  SvarSlett
 6. Gjør som meg, strikk luer, skjerf og halser istedet - og gi dem bort. Alltid stor suksess og alle blir sååååååå imponert, selv om det er helt på skakka ;)

  KLEM!

  SvarSlett
 7. Du klarer det! Få med deg Sif, så kan jeg hjelpe :)

  SvarSlett
 8. Har du ikke begynt litt der da? Sikke rpå at du klarer det!

  SvarSlett
 9. Sikkert ikke den dyreste pynten i huset ;) (Noe må man jo trøste seg med :P )

  Jeg kjøpte alpakkaull på Obs her om dagen, fordi det var så deilig å ta på, og så fine farger. Leter nå etter noe svigermor kan strikke til jentene for meg. ;)

  SvarSlett