tirsdag 4. desember 2012

Adventskalender

Jeg lovte dere å vise dere bilder av den ferdige adventskalenderen. Eldstegutten var veldig fornøyd. Det er ikke dyrere gavene inni hver pakke, men det er ikke poenget heller. Vi teller ned mot jul, og det er det han gleder seg helt vilt til! Litt neonrosa måtte jeg snike innimellom. Sånn blir det når man bor med tre gutter. En enkel, billig og dekorativ adventskalender som alle kan lage!8 kommentarer:

 1. Kjempestilig kalender. No har eg nettopp laga colakaker etter din oppskrift som eg fant på et innlegg fra i fjor. Blei kjempegode : )

  finfin førjulstid videre!

  SvarSlett
 2. Så fin. Her i huset bruker vi en knaggrekke som vi har kjøpt på kremmerhuset!

  SvarSlett
 3. Kjempe stilig kalender du har laget!
  Lurer på om jeg skal prøve meg på noe lignende neste år....
  Takk for ideen :-)

  SvarSlett
 4. Så stilig den var!! Knall:)
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 5. Veldig kul kalender.
  Du er kreativ! !
  Viktig m litt rosa i en ellers blå hverdag! !
  Klem Bodil
  Ps: Bli m på julegavedryss på bloggen min.

  SvarSlett