lørdag 18. februar 2012

Forberedelser


Det er mange forberedelser her hjemme om dagen. Felix blir 3 år neste søndag, jeg driver med redebygging, som det så pent heter, og mannen jobber fortsatt oppe i 2.etasje.

3-åringen har det veldig klart for hvordan dagen hans skal være. Sjørøvere, sjørøvere og atter sjørøvere! Det er vel bare å gjøre som kapteinen ber om!


Vi satser på at jeg ikke føder før neste helg. Da blir det verken bursdag, ferdig redebygging eller noen 2. etasje klar. Det er under 3 uker til termin og jeg er riiiiiiiimelig klar for å få ut bebisen, men den må vente de ukene!

I neste uke skal jeg ha en give away med mange flotte premier. Håper at dere stikker innom da også:) Litt feirings må vi ha.


Ha en strålende helg!


5 kommentarer:

 1. Oi oi oi.. Nå går det fort fram til lillegutt kommer ja. Spennende :)
  Lykke til med redebygginga framover. Satse på at du kommer i mål. Må passe på å lade opp batteria litt før fødselen også ;)

  klem Jane

  SvarSlett
 2. Koselig med bursdag, og tipper du steller istand et flott sjørøverparty for ham:) Tenk bare 3 uker til termin, så herlig - snart er bebisen her ♥

  HJa en fin helg;)

  SvarSlett
 3. Så gøy da!!
  Gleder meg til å se bilder fra den store dagen!:-)
  Du får knipe igjen, så det både blir bursdag, redebygging og ferdig i 2. etasje:-)
  Fødte du tidligere med Felix da? Jeg fødte nesten likt i forholdt til termin på begge to, kan jo hende det samme skjer med deg?
  Ha en kos helg med bursdagsforberedelser!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 4. Du får ha lykke til med selskapet og fødselen :-)
  Spennende tid ! Tipper felix får et tøft sjørøverselskap!
  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 5. Fant ut hva Mulberry vesken min heter... SETH Natural :)

  SvarSlett