mandag 9. januar 2012

Jeg vil ha vår!

Det er på tide å slippe våren inn! Det begynner å lysne ute, og jeg prøver å lysne litt opp inne også.  Hvordan gjør dere det?
Jeg begynner å komme litt i babymodus om dagen. 8 uker til termin, og vi har fortsatt veldig mye å gjøre før babyen kommer. Spennende å se om vi blir ferdig i tide!16 kommentarer:

 1. Våren ønskes her og!
  Og jeg gjør som deg, koser meg med tulipaner ♥
  Det er fortsatt mørkt når vi går om morningen og mørkt når vi kommer hjem... men blir lysere og lysere for hver dag... deilig ♥

  Kos deg med ukesstarten:O)

  SvarSlett
 2. Ja! La våren komme :)
  8 uker igjen ja, det går fort. Tenker du begynner å bli riiimelig stor nå? hehe

  Håper du har det fint.
  God mandag
  Nina

  SvarSlett
 3. Artig det er.. Vi interiørfolk begynner med jula i November, og tidlig i Januar, da er vi liksom ferdig med vinter og klar for vår.. når det er nesten 2 fulle mnd. med vinter igjen.. Hehe :)
  Men jeg er så enig altså! :)

  Spennende med babyen også. Tenker du begynner å bli klar for å få treffe minien :)

  Ha ei fin uke, Marthe!
  Klem
  -Amalie

  SvarSlett
 4. Jeg vet ikke om jeg vil ha vår helt ennå jeg. Har jo ikke fått kosa oss med snø idet hele tatt denne vinteren. Men men.. Kanskje det blir mer snø neste vinter. Inne hos oss er det fremdeles oppussingskaos. Men det kommer seg gradvis.

  SvarSlett
 5. Vil ha vår og lysere dager jeg også, marthe:) Selv om jeg koser meg med snø og vinter som det jo er her i Trøndelag nå:) Årets første skitur i helga så nå er det bare å glede seg til påske og mange lange skiturer og deilige stunder i hytteveggen:)
  Får å få litt mer vårfølelse har jeg kjøpt Primula i mange farger, de er så fine:)
  Dere har det jo lyst og luftig inne hos dere fra før og fint med tulipaner er det:)
  Dere har da sikkert mye klart til babyen fra før, siden dere har ett barn:)
  8 uker er ikke lenge:)
  ha ei fin uke, Marthe:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 6. Så nydelige bilder vennen :) fikk skikkelig vårstemning her jeg nå! Jeg har startet klargjøring til vår, med små elementer som kommer inn etterhvert

  Åh, jeg misunner deg virkelig den tiden du er inni nå (ja, den er slitsom) men det er så spennende dager, redebygging etc :)

  Gleder meg til neste mandag, blir Kos :)

  Klem

  SvarSlett
 7. Så spennende med bare 8 uker igjen nå...
  Og med babyen kommer våren ;)
  Jeg vil først ha vinter jeg, for det har vi ikke hatt enda... men inne blir det stadig lysere og pastellene ligger å dirrer etter å bli hentet frem fra boden ;)
  Ha en fin uke.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 8. jeg vil også ha vår! lei vinteren allerede selv om vi egentlig ikke har hatt noe voldsom vinter. Skal si dette svangerskapet ditt har gått fort. Bare å glede seg nå..tenk så deilig det blir med en baby i hus igjen!! Ha ei fin uke, Marthe! klem Line

  SvarSlett
 9. Helt enig :) vååår!!

  Lykke til meg resten av redebyggingen :) Det er kos <3

  Klem fra Renate

  SvarSlett
 10. Hei.

  For første gang denne sesongen har vi hatt -10 i natt, men jeg jublet ikke av den grunn. Vinter kan jeg klare meg uten. Jaaaa, vår kom til meg.

  Lykke til med babyen.

  Smil, mc

  SvarSlett
 11. Vår? Hva er det ;) Jeg venter på solen jeg :) Kommer i slutten av mnd :D Våren kommer ikke før i mai/juni her hos oss...så orker ikke tenke på den enda nei ;) Selv om jeg blir ekstremt påvirket her inne :D !!
  Nyt dagene med skjønne farger, så kommer våren til deg skal du se :)
  Klem Tove

  SvarSlett
 12. Og masse lykke til med innspurten til babytiden ;) Hærlig !

  SvarSlett
 13. Jeg har lyst på vår jeg også, men syns det er litt tidlig ennå. Vi har ikke hatt vinter enda, for det har bare vært masse ustabilt vær. Er veldig glad i vinteren, og da mener jeg skikkelig vinter :)
  Men det er vel kanskje fordi jeg er et vinterbarn(27.des) ;)

  Så spennende med baby som snart kommer til verden. Du kan jo trøste deg med at da er vi enda nærmere våren når den lille kommer... Håper dere kommer i mål med alt som skal gjøres.

  Ha en kjempefin mandag :)

  SvarSlett
 14. Jeg er så fornøyd med åssen vi har fått det - lyst og luftig! Det er forsatt en god del ekser som må pakkes ut, men jeg synes vi har kommet oss godt i gang:) Lykke til med siste innspurt!

  SvarSlett
 15. Her inne er det også i ferd med å "lysne". Siste som minna om jul røyk ut i dag. I helga blir det shopping i trønderhovedstaden, da tenker jeg at jeg kommer i vårmodus og at hjemmet får en del nytt :)

  SvarSlett
 16. Vår ja...gleder meg :)
  Lyse pastell farger og tulipaner er vår for meg.
  Så spennende med bare 8 uker til termin.
  Ha en superfin uke.
  Klem fra Jeanette.

  SvarSlett