søndag 23. oktober 2011

Ekte design eller kopier?

Originaler, kopier, nesten-kopier. Hva syns dere om at alle disse  kopiene finnes i de fleste store varehus? Selv er jeg ikke så veldig fan av det. Jeg syns det er et hån mot designeren, men likevel er det fint for mange (kanskje de aller fleste) at de kan få tak i kopier til en billigere penge.Er det ok?Hva tenker dere?

8 kommentarer:

 1. Jeg er litt både og jeg da. Noe kan jeg kjøpe kopi av andre ting ser jeg på som en investering. Så det kommer an på hva du anser som en investering ;)

  Fabelaktig søndag til deg og dine!
  Her skal kvelden nytes før jeg finner fram kofferten og må pakke.

  Klemklem

  SvarSlett
 2. Både og, noen ting kjøper jeg gjerne kopi av, mens andre ting er det ikke annet enn originalen som gjelder... Som mannen alltid sier, ting er verdt hva man er villig til å betale for det.....
  Ha en herlig søndag
  klem victoria

  SvarSlett
 3. Det gjør meg forsåvidt ikke så mye, men av og til syntes jeg kopier er vel så dyre, så da tenker jeg at man heller kan spare noen måneder ekstra også kjøpe ekte.

  SvarSlett
 4. ...av bildene over kunne jeg gått for ekte stoler og fake lampe.
  Viktig med stoler i god kvalitet.
  Vi er på vårt andre sett av Alma skallstol.
  Beina må etterstrammes titt og ofte.
  Har nesten blitt en gjentagende kalenderavtale.
  Det er irriterende!

  SvarSlett
 5. Jeg er enig med dere, men jeg prøver å unngå det om jeg kan. Det er ikke alt jeg er klar over er kopier engang. Det kan jo skje;)

  SvarSlett
 6. Vanskelig det der. Viser seg at t.o.m IKEA lager tilnærmelsesvis kopier av kjent - eller for mange av oss litt mindre kjent - design. Det som irriterer meg er at en del designvarer er veldig overpriset ift hva tingen sannsynligvis kostet å produsere. Men det er jo mest stas å ha den "ekte" varen uansett. Fin ukestart til deg, spent på å bilderas i morgen :) Klem

  SvarSlett
 7. Syntes vel i utgangspuktet at det er dårlig gjort ovenfor de som har designet og kommet på designet på de ulike tingene. Men så tar de desverre en overpris, som er for galt- men da lar jeg heller være å kjøpe det.. Er nok ikke så kopi fan tror jeg.. Usikker..

  SvarSlett
 8. Lommeboka mi syns det er heilt ok :)
  Men eg hadde nok kanskje blitt litt snurt om eg var designeren ja...

  Klem M♥

  SvarSlett