onsdag 6. juli 2011

Gamle roser?

Jeg klipper av stilkene og legger blomstene i en skål med vann for å bevare rosene litt lengre. Ikke det at jeg er den eneste som gjør det altså, men det var vel kanskje en av mine medsøstre som ga meg tipset;) Derfor tipser jeg videre... Takk for god-bedring-hilsener til poden. Tror det hjalp. Han er kvitt feberen og er høyt og lavt igjen!

7 kommentarer:

 1. Ja, sånn pleier jeg også å gjøre når de begynner å henge med hodet. Nå venter jeg bare på at nyperosene i hagen skal blomstre slik at jeg kan ta inn roser hver dag om jeg vil :-)))

  Ha en fin kveld, hilsen Lottemora

  SvarSlett
 2. Lurt tips, det hadde jeg ikke tenkt på! Har faktisk en bukett med 20 roser fra vår 6 års bryllupsdag for halvannen uke siden som jeg nå var på nippet til å kaste ut fordi de henger med hodet. Men nå skal jeg finne frem min fine hvite paiform og la de få leve litt lenger i den :) Da blir nok mannen glad, siden han spanderte rosene på meg ;) Fortsatt fin onsdagskveld, godt at poden din er frisk igjen! Klemmer fra meg

  SvarSlett
 3. Godt han er høyt og lavt igjen - unger skal være det :)
  Fine avklippede roser :)
  Klem og god god julikveld!

  SvarSlett
 4. Bra at han er frisk igjen!

  SvarSlett
 5. Nydelig, Marthe :)
  Dekorativt og fin, og så har
  man den litt lengre... Flott
  tips lengre ned med boksene
  fra IKEA, de skal jeg ha i
  bakhodet når jeg skal dit
  neste gang... God bedring
  til din lille ღ og ha en
  fortsatt fin uke og sommer
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 6. Så nydelig! Jeg har faktisk noen roser stående som er perfekte til formålet så nå skal det hermes! ;o) Godt at lilleprinsen er frisk og rask igjen! Ha en super kveld. Klem fra meg

  SvarSlett
 7. Anonym7/22/2011

  Så enkelt och så snyggt!

  enkla nettan= nettan.klar@gmail.com

  SvarSlett