tirsdag 21. juni 2011

VIKTIG FOR DE SOM SKAL TREFFES DAGEN FØR GLANSDAGEN!!!

Jeg var en tur på Majorstua i dag og oppdaget noe helt tragisk. Café M har takket for seg(!) Stengt. Over og ut. WHAT A BUMMER!

 
Over til Plan B: (som jeg selvfølgelig har)

Vi setter oss på Jacob Aall Brasserie & Bar Majorstuen.


 Vi holder oss på Majorstua. Enkelt for de som tar kollektivt og veldig enkelt å forklare veien til dere langtveisfarende;) (eller bønder, som Lotta kaller seg) Et eget innlegg om veibeskrivelsen kommer.


Jeg håper at det ikke er et stort problem for dere at vi flytter på oss noen kvartaler. Jeg booker bord til kl 19.00. Er det mange som har tenkt å ta seg en matbit? Jeg må vite dette da de ønsket å vite hvor mange som skal spise:)


So long!

6 kommentarer:

 1. Dette nye stedet høres bra ut! Jeg blir gjerne med på en matbit, middag må man jo ha og restaurantmiddag er ikke å forakte. :)

  SvarSlett
 2. Jeg er med! :) Hvilken tid møtes vi?

  SvarSlett
 3. Jeg booker bord til kl 19, Alexandra.

  SvarSlett
 4. Skal nok klare å finne fram dit også ja :-)''Og en matbit er ikke å forakte. Dette blir koselig

  Hilsen Lotte

  SvarSlett
 5. Blir nok ikke noen hvoedrett på meg, men noe lite å spise kan jeg nok tenke meg. Blir spennende å treffe dere! Usikker på om jeg er på plass til 1900, kanskje det blir 1930.

  SvarSlett
 6. Holy guacamole, det hadde ikke jeg oppdaga, takk og pris for at jeg var innom en tur her nå! :P
  Jeg kommer som sagt litt seinere siden jeg lander halv 7, men jeg komme i alle fall! Kan du sende meg til tlfnr slik at jeg skal sende på en melding om det skulle være nødvendig? send til klabbogdatt@gmail.com :)

  SvarSlett