fredag 13. august 2010

Utstyr til barnehagen

Er bare innom for å ønske alle en herlig helg. Det er ikke meldt så aller verst vær. 
Mannen sier at tryllekunstnere og meterologer har gått samme skole......så helt sikker på at det stemmer er jeg ikke for de har ikke vært så heldig med værmeldingene sine i sommer, men det er lov å håpe!

 Min lille stortrives i barnehagen. Tidenes mest sosiale unge, tror jeg. Gråt første dagen da han måtte hjem.  Og da skal jeg ikke klage:)


Det er ikke uvanlig at mor gruer seg litt til å forlate barnet sitt de første dagene, men det har gått over all forventning.


Han trenger innesko i barnehagen og da har jeg bestilt tøfler fra e-bay. Kjempepraktiske. Anbefaler de på det sterkeste. Jeg ble utrolig glad i disse allerede da han begynte å reise seg. Bedre feste til gulvet og enklere å røre seg med enn med sko.BILLIGE er de også. 100 kr inkludert frakt.

Se link under:

Jeg skal bestille matboks og flaske til han fra Blafre
Søte? :)


Det var alt jeg rakk. Nå skal jeg løpe. SATS, here I come!6 kommentarer:

 1. So godt at det går so bra i barnehagen!!☺

  Skjønn matboks☺
  Har kjøpt derifrå til prinsessa til skulestart og☺

  Tøflene såg kjempefine ut☺
  Må inn å kike på dei☺

  God helg☺
  ....håpa på sol....☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Så bra at det går fint i barnehagen- Kjenner mammahjerte gruer seg til lillesøster skal starte om 10 dager.
  De var kjempe fine tøfler. Tror kanskje jeg må innom der en tur.
  Takk for tips.
  Ha en vidre fin fredag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 3. Heisann,

  Da er Greengate tingene dine :-)
  Send meg en epost på post@lobelia.no så får du kontonummer der.
  Ha en flott kveld :-)

  W

  SvarSlett
 4. Hei Marthe!

  Så deilig med en gutt som trives i barnehagen:-) Min lille prinsesse begynner om 2 mnd, jeg tror hun kommer til å trives for hun er veldig sosial og nyskjerrig på verden:-) Men mamma-hjerte vegrer seg litt.. Men godt å høre at det stort sett går over all forventning!

  Tips om tøflene var tipp topp! Hva heter merket du kjøpte på ebay?
  Jeg har et par slike fra name it, men syntes de du hadde kjøpt hadde så morsomme motiver på:-)

  Klem Linn

  SvarSlett
 5. Odin bruker også e-bay tøfler :) Det er en av de beste kjøpene jeg har gjort :) Kjøpt mange par, er jo så billige :) PS. Jeg syns de er store i størrelse. Odin er nå 2 år, og nettopp gått inn i tøfler str. 18-24mnd. Og tror ikke Odin har små foter :) Hva syns du Marthe om str.?

  SvarSlett
 6. Hei Marthe:)
  Det var jo faktisk du som anbefalte med disse for lenge siden! Så happy for det.
  De er supre! Ja, helt sant. De er store i størrelsen. Glemte å skrive det i innlegget. Jeg har bestilt 12-18 måneder nå. Nettopp at de fra 6-12 mnd er litt for små. Felix er utrolig glad i de han også:)

  SvarSlett