lørdag 10. juli 2010

Deilig lørdag

I dag har jeg vært rundt i hagen med kantklipperen. Hjelpe meg, jeg SKAL ha en ny. Selv om denne er helt ny går den snart i veggen. Jeg skal enten ha en oppladbar eller en som går på bensin. For å vimse rundt hele huset med den lange ledningen som setter seg fast i alle krinker og kroker er helt håpløst, ikke minst vanvittig irriterende. Ja, jeg har temperament.


  Jeg har luket ugress også. (les: MYE). Puh, det er tungt altså! Jeg leter etter det beste ugressmiddelet!  Si ifra om noen allerede har funnet det!Utpå dagen  kom et vennepar med sine to små på besøk. En på fem måneder og en på 2 1/2. Vafler og brus. Deilig! Det er virkelig godt å ha sin egen hage!  
Kjempekoselig med besøk:)


Jeg bestilte en Mailegkanin fra UK, og den kom i posten for et par dager siden. Den skal på rommet til Felixen.

Den fine lykta på bildene over kjøpte jeg på Hansen&Dysvik for en slikk og ingenting. Mine vakre peoner er selvfølgelig på plass!På mandagen kommer mureren. Han skal begynne på pipa og på mursteinsveggen. ENDELIG! Gleder meg til å se hvordan det blir.
På tirsdagen kommer gulvmannen. Vi må rette et gulv til. Det er så skjevt, overalt!

Nå skal vi se film, så sent ja;) Felix sover så lenge om morningen, skikkelig dovendyr!

Ha en herlig søndag!

2 kommentarer:

 1. Høyrest ut som ein deileg lørdag ja☺

  Kor ha du bestilt den Maileg kanina frå??

  Kos deg med film☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Ville så gjerne beholde veggen som den var, men det ble til at vi tok noe som ble mer lettvindt og holdbart. Den er ihvertfall grå nå, men man kan se mursteinene gjennom. Skal få tatt et ordentlig bilde av det i dag :)
  Hva sa mureren til dere ang veggen deres da?

  SvarSlett