mandag 12. juli 2010

Blomster

Klokka åtte presis kom mureren å satte i gang med pipa. Mye banking og greier så da var det bare å stå opp. Ferie betyr ikke å sove lenge....

Denne fikk vi av besøket i går, og da tenkte jeg at nå var det på tide at jeg fikk kjøpt inn flere blomster...


Ei venninne kom og vi tok turen til Plantasjen mens poden sov hjemme sammen med pappan som jobber så hardt i huset. Vi fikk kjøpt blomster, lekakuler og masse jord. 

Så var det jakten på blomsterpottene.. og vi endte opp med potter fra Kid Interiør. Et kupp, Tine;)


Lekakulene ble helt i hullete strømper og blomstene ble plantet godt ned i pottene.Jeg skal virkelig ikke skryte på meg grønne fingre, men ett sted må en vel begynne;) Neste år når det blir ny terrasse... Da, ja da skal jeg ha opparbeidet meg grønne fingre!

Kvelden i dag ble avslutta med en STOR porsjon med is, peanøtter og nonstop. 
Veldig godt, men veldig usunt!


Håper på å få tid til en liten runde bloggrunde i morgenkveld:)
Til da, TATA!

6 kommentarer:

 1. Slike KID potter har eg og☺ To store, 3 små og ei mellomstor..hihi☺ No er det vel 50% på de og...

  Kjempefine blomster du har kjøpt deg☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Deilig med litt blomster rundt seg - særlig i en litt hektisk fase i oppussinga:)

  Skålen med is så fristende ut, men nå er det jobb,jobb,jobb;)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Anonym7/13/2010

  Grønne fingre får du fort skal du se:)Fine potter:)

  SvarSlett
 4. Det er først når blomster og potter er fulle at sommeren virkelig begynner =) Jeg har virkelig oppdaget hvor viktig det er å gjødsle også, gjør du det trenger du ikke serlig grønne fingre! Jeg kjøper fullgjødsel i granulat, hiver en håndfull i vannkannen og tar en vannerunde over alt etter at jeg først har vannet med hageslangen. Da får alt en liten slurk deilig næring, og de takker meg ved å vise fram friske grønne blader og bugnende blomstring =) Ha en fin kveld videre og takk for titten her hos deg!

  SvarSlett
 5. Den nye headeren din var kjempe fin!:)
  Nydelige blomster du har handlet deg også!:)

  Ha en fortsatt fin uke:)
  Klem

  SvarSlett
 6. Fine headeren =)


  Deilig med friske blomster rundt seg, hortensiaen var virkelig flott! Og kaken under her.. Mmm så utrolig deilig ut.

  Stor klem fra meg.

  SvarSlett