onsdag 24. mars 2010

Det klør i fingrene etter å begynne......

Syns det føles som en evighet til vi overtar huset. Om fem uker kan vi sette i gang med oppussingen.Dinesen har så mange utrolig nydelige gulv.

Vi er frem og tilbake angående parketten, men nå tror jeg vi har landet på å skal få slipt ned parketten, bruke en lys grå beis og ha en matt lakk over.. Jeg ønsker meg et lyst gulv som ikke skinner. Det må være matt!Har dere sett noe så stygt?? Det er grusomt. Det er hvordan det ser ut i huset nå. Villmarkspanel og en trapp som går i ett med hverandre. Vet ikke helt hva jeg misliker mest. Villmarskpanelet skal bort så fort som overhodet mulig. Det hører til hjemme på hytta, syns jeg...Her ser dere hvor fin en furutrapp kan bli. Bildene er fra ifi.no (link her)

Trappa skal jeg 'rubbe'. Jeg sliper den ikke helt ned. Da kan jeg unngå å bruke kvistlakk. Jeg begynner med heftgrunn. Trinnene skal få en beis som er hakket mørkere enn den vi velger på gulvet (velger man for lyst vil alle hakk og merker komme veldig tydelig frem) og resten blir hvitt. TreStjerner beis og lakk har vi fått anbefalt.
Blir litt smågal av å vente og vente.Vil komme i gang NÅ!

Vi har kost oss hos Tonje og Lilia, kusine og tremenning av meg og Felix. Morsomt å se at de leker så godt med hverandre nå. Kameraet glemte jeg hos de så ingen bilder av våre småtroll som spiser opp hverandre.På vei hjem gikk jeg forbi en bitteliten blomsterforretning på Frogner som hadde tilbud på roser. Derfor kjøpte jeg 20 røde langstilka roser til mannen min, selv om det er nok jeg som nyter synet av de.

Ha en herlig aften!2 kommentarer:

 1. Tror trappa deres kommer til å bli kjempe bra!:)
  Er det tre etasjer i huset deres? Synes det så ut som trappa gikk både opp og ned.. ?
  Jeg gleder meg til å se alle bildene dine etterhvert!:)

  SvarSlett
 2. Hei Marthe!
  Så spennende prosjekter dere har foran dere. Og jeg skjønner godt at det klør godt i fingrene etter å komme i gang. Man er jo topp motivert! Det blir sikkert innmari fint.
  Jeg har fått en koselig award av deg, Marthe. Tusen takk! Det var veldig koselig å få awarden, men jeg må ærlig innrømme at jeg er ikke så ivrig når det gjelder utfordringen. Det er liksom andre ting jeg ønsker å bruke tida mi på når jeg blogger enn meg selv. Da er det interiør eller hage/blomster som står i fokus. Håper du synes det er ok.
  Ha en riktig fin dag! Klem Trine

  SvarSlett