fredag 30. oktober 2015

BAK FASADEN

Hah, trodde du at du skulle få se masse rot nå? Neida, ikke den typen bak fasaden. Jeg må bare dele et bilde av en som tok bilde av meg da jeg stod oppå spisebordet for å bare ta bilder av de fargerike tulipanene mine. Noen som kjenner seg igjen? Den virkelige bak fasaden holder jeg for meg selv – kun mine aller nærmeste venner får se det. Kanskje noen kjenner seg igjen i det og?Endelig fredag og jeg har sunket i sofaen med mannen min. Vi skal straks se Homeland og nyte et glass rødvin sammen. Jeg elsker fredager! Selv om det er kaos bak fasaden er det en drøm å ha noen dager fri:)

Jeg ønsker dere alle en skremmende helg! Husk å åpne dørene og smil det aller største smilet dere har om det står spente barn på utsiden. Det vil glede deg mer enn du aner:)

Marthe

3 kommentarer:

 1. Hahaha, kjenner meg veldig godt igjen ja:)
  Flotte tulips bilder da :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke sant! Er så ofte jeg står oppå. Holder på å ramle ned stadig vekk ;)

   Ha en strålende dag:)

   Slett
 2. Haha, kan kjenne meg litt igjen, ja ;-)

  SvarSlett