tirsdag 7. juli 2015

INSTAGRAM OG SNAPCHAT-FEBER: FØLG MEG I SOMMER!

Det er sommer, det er sol og det er stille inne på bloggene – veldig stille. Mange bloggere har tatt sommerferie! Det er da det er så fint å ha Snapchat. Jeg liker så godt å se de små hverdags-øyeblikkene deres. Jeg koser meg. Det er kaos, mye kjærelighet og mye ferieminner som snappes. Det er alt fra bobilferier til luksusferier på Bali, sinnsyke fjellturer til ekstremt mange drinker på hytta eller på ei strand. Noen av oss sitter fortsatt på jobb og bare lengter, men bare vent – snart skal det snappes som aldri før.

Ferien vår skal tilbringes på hytta og to uker i Spania. Det skal bli helt himmelsk. Kjenner at energi-lageret bør fylles opp før høsten kommer, og en ny hektisk hverdag med en skolegutt skal starte. Spennende tider!

Lyst å følge meg i sommer på Snapchat og på Instagram? Du finner meg under navnet martheeidahl på Snapchat og under navnet martheeidahlno på Instagram.
-m

3 kommentarer:

 1. God sommerferie til dig, når det bliver din tur.
  Klem Lonni

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Lonni. En goood og fin sommerferie ønsker jeg deg også :) Klem fra meg

   Slett
 2. hei Marthe
  oppdaget nettopp bloggen din - så fin.
  fine bilder og koselig hus og tekst
  her må jeg se mer

  og så hyggelig at du har Åpent^hus i blogglista di! <3 :)
  sommerhilsen fra
  Åpent^hus

  SvarSlett