fredag 20. februar 2015

FARGER

I morgen skal jeg gi dere en liten sneak peak på en av fargene som er valgt på lekerommet. Jeg hadde egentlig bestemt meg for oransje, men ombestemte meg kjapt da mannen kommenterte hvilket fotballag som har fargesammensetningen blått og oransje. En enkel sjel (I wish), men det ble helt feil! Dere vil aldri se en kombinasjon av oransje og blått her hjemme;) Jeg er lite fotballinteressert skal sies, men den kommentaren fikk jeg ikke ut av hodet og valget falt på en annen favoritt. Guttene var helt i ekstase da de fikk se fargene, og jeg håper at dere som er livredde for farger kan bli inspirert til å våge litt mer når dere får se det endelige resultatet på lekerommet. Spent?

Instagram: @martheeidahlno
-m

4 kommentarer:

 1. flotte bilder av det nydleige hjemmet ditt, og de hay stolene elsker jeg bare. Har en men planen er å ha seks. gleder meg til å så lekerommet :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Helen:) Jeg er veldig glad i stolene! :) Det blir bra på lekerommet. Alt går mye saktere enn jeg vil...

   Ha en strålende dag.

   Slett
 2. hehe, ikke så gærn't det laget som bærer blått og oransje altså :)
  Selv om det ikke er "laget mitt", så er det laget til min mor:)
  Hadde nok blitt mer blått og litt rødt på gutterommet her, og kanskje hvitt og svart hos dere, eller... ?

  Uansett, gleder meg til og se, blir nok knallbra! Og det er uansett digg med litt farger:)

  Ha en fin fin søndag :)

  SvarSlett
 3. HAHAHAH!! Jeg er helt enig med deg! Jeg hadde heller aldri kunnet ha den fotballkombinasjonen hjemme. :D

  SvarSlett