fredag 9. januar 2015

DET SKINNER!

Det vakreste lyset er uten tvil dagslyset. Jeg elsker når solstrålene presser seg inn og sprer seg i hver minste lille krok! Elsker ikke du det? På denne tiden av året har vi ikke mange timene med dagslys og vi må ta i bruk andre midler. Vi løper ut døra før sola har stått opp og vi kommer hjem når den har lagt seg. På den annen side ser vi ikke at vinduene må vaskes, at speilet er støvete eller at de grønne plantene burde fått seg en vask. Viktig å se det positive i alt, vel? NIBs utfordring, som samarbeider med butikken SAXI, handler om hvordan vi lyssetter hjemmet vårt. Lamper og levende lys er er en av mine guilty pleasures. I våres kjøpte jeg en drop dead gorgeous lampe som jeg har ønsket meg lenge. Lampen er et smykke! De fine lysstrålene den gir er ubeskrivelig. Jeg kjøpte en pære designet av Frama som gir et varmt og behagelig lys som passer helt perfekt til Tom Dixon-lampen. Det beste av alt  lampen er RÅLEKKER på dagtid også! Ta en titt på de andre fine bidragene HER.

-m

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar