søndag 21. september 2014

KJÆRLIGHET FOR TOM DIXON

Det var kjærlighet ved første blikk! En følelse der jeg forstod at denne iøynefallende lampa måtte bli min. Den var som lagd for trappeoppgangen..., trodde jeg. Den var som lagd for stua vår også, skal dere vite. I stedet for å gjøre ferdig trappeoppgangen (som i grunn er kjedelig i seg selv), hengte vi opp den spektakulære Tom Dixon-lampa i stua i stedet. Ikke for stor, ikke for liten. Helt 
P E R F E K T! Jeg dåner faktisk. Det første R sa etter at lampa var oppe var: 'OK, du må vel ha en til?' Who knows? Kanskje Hviit får en bestilling til. Uansett, min materielle Tom Dixon-kjærlighet blir ikke fjernet fra stua på en stund. Jeg nyter synet av de 60 uregelmessige femkantene som lampa består av. Det stråler her inne, både av lampa og meg.-m

6 kommentarer:

 1. Anonym9/21/2014

  Så stilig!

  SvarSlett
 2. Oh! That's a beauty:)
  Lucky girl!!

  SvarSlett
 3. Du vet vi har litt forskjellig syn på hva som er fint og ikke, men denne gangen er vi faktisk ENIGE! Denne lampa var kjempefin hjemme hos deg. Jeg kunne ikke hatt den selv, men jeg skjønner at du digger den. SMASK! <3

  SvarSlett
 4. Den er SÅ kul! Skjønner godt du dåner av den lampa der altså, kjenner jeg er besvimelsen nær selv ;-) Gratulerer med et smykke av en lampe!

  SvarSlett