torsdag 28. februar 2013

Psst... Instagram

Jeg vet at jeg burde ha blogget mye oftere, men akkurat nå om dagen er det så hektisk med en ettåring i hus. Han er høyt og lavt ;)

På Instagram poster jeg flere bilder om dagen, interiørbilder og hverdagsbilder. Her er noen bilder fra februarmåneden. 


Følg meg om du vil. Dere finner meg under navnet fruenfratrondheim.

Ha en strålende torsdagskveld!onsdag 27. februar 2013

Kjøkken

Har dere lyst til å se noen bilder av kjøkkenet vårt?

Jeg byttet kjøkkenbord for en stund siden. Det runde var noe upraktisk. Nå er det bedre plass, og i tillegg kan vi få seks rundt bordet. Bordet er fra Ikea og var billigere enn det rundet bordet som ble solgt på finn. (en ting inn, en ting ut. Grei regel.)Her mikses det med farger. Disse lilla gåsungene fra MesterGrønn holder seg i evigheter. Elsker at de er lilla!


De gule kontrastene tviholder jeg på. Nå er det jo snart påske også.. Mitt lille kaffehjørne blir flittig brukt! Skåla er fylt av kokoskaffe. Takket være en supersnill instagramfølger som ikke likte sine og som sendte de til meg.Lyset er helt fantastisk om dagen! Bildene trengs ikke å redigeres pga at lyset bare flommer inn. Vårfølelsen har helt klart kommet.Nå skal jeg fikse meg for å ta noen glass vin med søte bloggvenninner. 

Ha en strålende lillelørdag!

(ikke glem at jeg er på instagram. Søk bare opp fruenfratrondheim)


søndag 10. februar 2013

Morsdag

Vi venter middagsgjester i dette sekund. Her skal morsdagen feires med reinsdyrstek med ovnsbakte poteter, viltsaus og sopp. Til dessert blir det råååååsa bløtkake.
God morsdag til alle mødre der ute!

lørdag 9. februar 2013

Kontraster i korall

Ikke rakk jeg utfordringen hos NIB, men noen kontraster finnes hjemme hos meg også. Fargen korall er aldeles nydelig! Jeg har ikke dristet med dit hen og malt en hel vegg, men enn så lenge har en IKEA-krakk og en lysestake blitt malt. Fargen er så utrolig FRESH!!!
God helg!