onsdag 30. januar 2013

Helt naturlig..

Det begynner å bli lysere ute og jeg merker at interiøret også blir lysere. Her hjemme har trematerialene bare kommet inn for fullt! Ta naturen inn. Det gjør hele inntrykket mye mykere.Jeg elsker at dagene er blitt lengre! 


søndag 27. januar 2013

Jeg vil ha, jeg vil ha!

Noen kjappe fra Gave og Interiørmessen 2013.

Vangstol og bunadspledd, designet av Andreas Engesvik, står høyt på ønskelisten! Dette pleddet liker jeg bare mer og mer. Det trengs noen fargeklatter i sofaen vår, kan man vel trygt si.


Nye kniver? 


Jeg digger elefanter! Disse babyelefantene må gjerne ta turen inn på barnerommene. Fra Lucie Kaas.


Jeg har lagt min elsk på Nicolas Vahé. Det bør testes ut, om du allerede ikke har gjort det!

(bilder tatt med iPhone, beklager dårlig kvalitet)
tirsdag 22. januar 2013

TV i stuen

Det var en gang jeg lovte dere at jeg aldri mer skulle vise dere TVen vi har i stua, men det var før NIB og Ikea ville se vår løsning. Jeg må faktisk si det høyt. Jeg er ekstremt fornøyd med løsningen vår! Vi snakker ingen tvbenk, ingen bokser og ingen ledninger synlig.


Dere lurer kanskje på hvor vi har gjort av ledninger, bokser og det som hører TVen til?
Vi forlenget veggen og satte inn et Faktumskap fra Ikea. Jeg sparklet og malte så det skulle gå i ett med veggen. 


LITT TØRRE FAKTA:
Denne løsningen er det mannen som har laget. Nå lurer dere kanskje på om det ikke blir veldig varmt inni skapet og hvordan fjernkontrollen funker med alt av bokser utenfor synsvidde? Vi har en Logitech fjernkontroll med en omformer som gjør om IR (infrarødt) til RF (radiofrekvens). Denne løsningen gjør at fjernkontrollen funker overalt. Jeg vet mange gjerne har både fire og fem fjernkontroller. Vi har kun én. Thumbs up for Logitech. Når det kommer til varmen har mannen laget en luftekanal som går ut.


Vi har en hel vegg på soverommet som står tom, klar for å bli ikledd TV og tilbehør. Jeg får ikke samme løsning der oppe, men det betyr ikke at det må se ille ut, vel? ;)


For å se flere løsninger ta en titt HER

lørdag 12. januar 2013

Babyrom

Babyrommet er det aller minste rommet i huset. Dette rommet ble til da vi renoverte andreetasjen. Rommet var endel av gangen så størrelsen er ikke noe å skryte av, men for en liten tass er det helt perfekt. Han sover tross alt bare her.

Velkommen inn til Mats!

Bokstavene på døren er fra Sebra, kjøpt hos Ting.

Denne IKEAkommoden malte jeg. Hovedfargen i samme farge som veggen og tre skuffer i en greige farge. Jeg elsker denne strikkede jakken og Mats (jeg) var så heldig å få en til i en større størrelse til jul av svigermor.

Happylights, uro med elefanter fra Lilleverket, hyllesett fra Sebra og gyngesau fra Eco-Life. Billampe fra Ferm Living.

Noen Maileg etter storebror har fått plass i hyllene. Treklosser fra Hviit. De treklossene vil jeg anbefale på det sterkeste. De brukes av fireåringen fortsatt! Både tall og bokstaver er på de, og mange bilder av ulike dyr. Fin måte å lære på samtidig som man bygger verdens høyeste tårn sammen!

Disse søte trefigurene er fra Kremmerhuset.

Gul lampe fra Sebra. Ja, jeg liker Sebra...


Plakat fra Sne Design.


PomPoms fra Søstrene Grene.

Disse teppene er jeg veldig glad i. Mamma har stikket to av de og en venninne har heklet det grå. Nydelige farger som passer godt inn her.

Leandersengen! Jeg elsker den!
(jeg beklager bildekvaliteten)

Fikk dere noe inspirasjon?Jeg ønsker alle en nydelig helg!


mandag 7. januar 2013

Min store sorte treledd

Da er jula pakket ned og jeg oppdaget hvor tomt det er hjemme hos oss. Jeg har hørt at flere føler det på samme måte. Nå er det bare å få inn friske og fargerike blomster. Godt er det at vi går mot lysere tider. Fargene har kommet for fullt og jeg ser jo at jeg har en jobb å gjøre der...


Er ikke denne bordlampen fra Bloomingville fin? Jeg kjøpte den hos Designbelysning. De har mange fine lamper. Jeg er ekstra glad i Kartell-lampene. Mulig jeg må investere i en Bourgie i gull en dag! 
Det lå en Ylva Skarp-poster under juletreet i år. Jeg må få den opp på veggen over tapetet. Det gir øynene et blikkfang og tapetet kommer frem på en mye bedre måte. Ikke gjør det noe å få denne posteren på veggen heller. Love it!

Ønsker alle en fantastisk mandag!