torsdag 29. november 2012

DIY Adventskalender

Nå er det ikke lenge til 1. desember. Det er eldstesønnen som gleder seg aller mest. Jeg må kjappe meg for å få ferdig adventskalenderen hans. Det er utrolig mye inspirasjon å hente hos Nina, og jeg likte hennes veldig godt.


Jeg skal i år, som i fjor, pynte i hvitt, sølv og svart, selv om jeg gjerne hadde sett for meg noe mer gull og glitter. Jeg regner med at det kommer som en storm til neste år.. 

Adventskalenderen går i gull i det minste...


Jeg har malt en mdf-plate og laget et tre med tape.


Nå gjenstår det å pakke inn 24 gaver. Det endelige resultatet får dere se snart.


Er du ferdig med adventskalenderen?


onsdag 21. november 2012

Dania - I'm in love

Vi har fått opp tapet på en vegg i stua. Bak spisestua. Jeg er kjempefornøyd! Takk til alle som sa at det var så lett å gjøre det. Det var jo det! Alle kan klare det. 

Vi valgte Dania fra Storeys. Angrer ikke et sekund...


En barselvenninne GA MEG sin vintage Jac Jacobsen-lampe! Snakk om lykke!


Grunnen til idéen om å få opp et tapet var pga denne veggklokka fra Bruka Design, kjøpt hos Verket Interiør. Jeg har Skumring(lys grå) på veggene og da passet ikke klokka. Ergo jeg måtte gjøre noe med veggen. Mannen har ikke hørt denne versjonen enda...(jeg måtte få opp tapetet først....)
Så hva syns dere?


Her er til dere som ikke har gjort det før:


God torsdag!


mandag 12. november 2012

søndag 11. november 2012

Corokia og postere

Blomsterdama mente at dette ikke var en Corokia, men en Sophora Japonica. Jeg klarer virkelig ikke å se at det ikke er en Corokia. Uansett,  jeg liker denne 'kvisten'.  Er det bare jeg? Noen blomsterkjennere her som kan bekrefte?Et litt mikset innlegg. Derfor går vi rett over til posteren. Treåringen i huset er ekstremt opptatt av tall og bokstaver, og det må man bare henge med på. Vi teller og teller ;)


En Ikea-ramme og en plakat (denne er kjøpt på Norway Design) er alt du trenger.I morgen kommer det info om eventet Kjersti og jeg er med på sammen med Nestlé. Følg med! For dere som ikke klarer å vente så kan dere ta en titt HER

Ha en strålende søndag!


onsdag 7. november 2012

Oppussing....på Instagram

Det er altfor stille her inne om dagen (ehhh, de siste månedene), men akkurat nå har det sin forklaring. Jeg maler og maler, panel fra topp til tå. Ja, det tar sin tid. Mannen har et trenings/spillerom. Hans lille hule. Som jeg maler...

Jeg har tenkt på dere som ikke har Instagram eller følger meg på facebook. Man kan ikke henge med på alt som skjer, eller? Her kan dere se slideshow av fremgangen på rommet. 

#mannerommet

 

Nå har jeg grunnet hele rommet, og tak og lister har fått et strøk med fargen Klassisk Hvit. Et strøk til gjenstår før jeg begynner på veggene. Can't wait!

Ha en fin torsdag. Jeg skal møte søte venninner med bebiser på Verket Interiør, som forøvrig har lansert en ny nettside og nettbutikk.