onsdag 26. september 2012

Sleeping baby

Jeg tør å påstå at det vakreste som fins er et barn som sover. Er dere enig? Noe så fredfullt! Tiden går altfor fort. Mats har allerede blitt over 6 måneder. Litt vemodig, men helt fantastisk å se utviklingen som skjer for hver dag som går.

 12 dager gammel


 3 måneder

5 måneder

Siste bildet er tatt i dag. God og rund med roser i kinnene

6 1/2 måned

Om to dager skal jeg dra fra den lille familien min for å være med på Interiør og boligmessen i Bergen. Jeg grugleder meg! Det blir første alenetur uten lillehjertet. Jeg og 80 bloggere skal! Skal du?
tirsdag 25. september 2012

Strikketøy til barna

Min svigermor er så snill og strikker så mye fint til barna mine. Dere skal få se noen sett som er strikket etterhvert. Det er godt med ull nå på høsten. Jeg ser at mange har slengt seg på den o'store høstmoten: Skappel-genseren. Jeg vil også ha, men jeg kan ikke å strikke etter mønster. Kan noen lære meg? Noen som vet om strikkekurs? 


fredag 21. september 2012

Kart og bildevegg...

Planen er å ha litt flere bilder på veggene, men det er faktisk veldig vanskelig å finne noe man virkelig liker. Kart er alltid dekorativt. Jeg tenker å ha en bildevegg etterhvert, men da må bildene være på plass først. Enn så lenge får dette bildet, fra Home & Cottage, dele plass med mine Happy Lights (som forøvrig heller ikke er der de skal være) og min Geneva.
mandag 3. september 2012

Vertinnegave

I helgen var vi på innflyttingsfest. Kjempegøy! Første fest sammen for mannen og meg etter at Mats kom til verden. 
Jeg blir alltid så glad når noen tar med en liten vertinnegave. Så derfor måtte jeg ta med en liten oppmerksomhet. En gjestebok.


Bok, blyant, gavepapir (som egentlig er bokpapir) og tråd, alt fra Granit. For dere som ikke har vært i den butikken, ta dere en tur. I LOVE IT! Dere vil garantert finne et eller annet.