søndag 26. august 2012

A B C på gutterommet


Det er ikke alltid så lett å få tid til læring med eldstemann så da tenkte jeg at jeg måtte finne på noe lurt som vi enkelt kunne gjøre sammen. Jeg kjøpte disse manilamerkene på TIGER. (TGR)En liten og en stor bokstav på hver sin side. Eldstemann er bare 3 1/2 år, men han er utrolig opptatt av bokstaver. På kveldene er det en fin måte å gå gjennom alle bokstavene på. Etterhver som bokstavene sitter kan vi snu de og lære han de små bokstavene.


Et billig tips fra meg.

torsdag 23. august 2012

Et teppe fra IKEA

Lenge har jeg tenkt på å kjøpe meg et teppe for å ha under spisestuen, men så kom sommeren og da liker jeg best å ikke ha tepper. Den sommeren kan vi vel kanskje diskutere? Det ble i hvert fall et teppe på meg i går: Mr. TÅRNBY


Spisestua ble innrammet og det ble mye lunere i denne delen av stua. Jeg kjenner at jeg heller mot en noe mykere stil. Jeg er fortsatt veldig glad i svart/hvitt, men nå som høsten kommer er det fint å få inn noen naturelementer, kanskje til og med jordfargene?

Jaja, mange ulike stoler... Det knakk(!) en stol på kalaset jeg hadde før sommeren og vi har fortsatt ikke funnet hvilke stoler vi vil ha.


Kurven, etter min mamma, synger på siste verset, dessverre, men den får lov til å pynte opp litt til. Jeg tviholder på bebisen min, som faktisk blir et halvt år om noen få uker.


´Kartellen´ har dere sett mange ganger før, men det får så være.


Hva tror dere om teppet fra IKEA? Ønsker alle en fin kveld. Snart helg og jeg skal på bloggtreff. Jeg LIKER å ha blitt kjent med så mange kule damer!


mandag 20. august 2012

Høst 2012

I´m back! Vil helst ikke si at høsten er her, men høst betyr en ny start, nye prosjekter, mye innekos og det er det mange interiørdamer som bruker på sitt aller beste. Jeg skal prøve å henge på.


Denne høsten for meg betyr enda mer babykos og oppussing. Ja, for vi er langt fra ferdig! Mye gøy som gjenstår. Som for eksempel innredning av barnerommene. På tide, sier du? 


Henger dere på fremover? 

(bildene er fra helgens bloggtreff som IKEA og NIB arrangerte)