tirsdag 26. juni 2012

Master bedroom

Å kalle det master bedroom høres så voldsomt ut, med tanke på størrelsen på rommet, men dette er faktisk det største soverommet i huset og da blir det vel master bedroom.

Fargen på veggene er fra Fargerike sin kolleksjon og heter Grå Stemning. Det har kommet opp to ledlamper fra den syvende PS-designkolleksjonen til IKEA.


På min side er det et Componibili-nattbort fra Kartell. I love it!
På mannen sin side ble det en enkel vegghylle. Han har en mobil og ørepropper(!) på nattbordet. Det er det. Ergo han behøver ikke noe mer enn en hylle. 


Til min 30-årsdag fikk jeg fire kule kopper, design fra AJ. R for Ronny.


Endelig har posteren fra Hagedorn & Hagen kjøpt hos Hviit kommet opp på veggen ute i gangen. Der ute skal det stå en gammel kommode.


Sengeteppet er fra Tine K. Det er i velur. Jeg har kjøpt det hos Vakre Hjem. Jeg skal innrømme at det sengeteppet blir ikke lagt på hver dag altså, men det ser ganske mye mer ryddig ut med det på senga. Neste steg er å få opp noe på veggen. En hylle, et par knagger og ikke minst en stor og stygg TV...

Strålende kveld til dere!mandag 25. juni 2012

IKEASTOL

I heart IKEA. Kule møbler til kule priser! Jeg fikk akkurat EN Storsele stol inn i stua. Planen er vel å ha den på soverommet, men nå får den pryde stua mi en liten stund. 

Kul stol? 
Jeg må nesten vise dere lampene jeg har fått opp på soverommet. Det har til og med kommet nattbord der inne. Det er langt i fra ferdig, men en liten sniktitt kommer. 

tirsdag 19. juni 2012

Uro på badet

Da Mats kom fikk jeg en nydelig og kul uro av en venninne. Den henger over stellebordet og den er visst veldig spennende. Han har blitt 3 måneder allerede og har blitt ekstremt våken og ivrig etter farger og leker.Den er kun festet til en tape i taket. Greit å slippe skruehull.. Uroen er kjøpt hos Sprell forresten. Jeg vurderte å henge den over senga hans, men han sover så godt så jeg ville ikke gjøre han urolig med en uro. (jada, jeg fikk nok en sovebaby)
Ha en god tirsdag, folkens! 
mandag 18. juni 2012

Kalas

I helgen hadde jeg jentekalas. Vi var 12 feststemte damer her hjemme. Fy fader, for en kveld! Helt perfekt fra ende til annen. Mannen satt i underetasjen og trodde nærmest at vi skulle komme gjennom gulvet. Det ble myyye dansing..., og mye annet godt:)Jeg har forresten begynt med Instagram. Love it! Hvis dere ønsker å følge meg så heter jeg @martheeidahl

søndag 10. juni 2012

Soverom i tenkeboksen

Noe jeg skal ha på soverommet:

Sengesettet fra by nord er allerede i hus. 
Leselamper må vi ha. Lampene fra IKEAs PS-designkolleksjon er snart i hus. Det er ledlamper.


Nattbord. Her er jeg usikker på om vi trenger et begge to eller om det holder med et til meg og at mannen kan klare seg med en kul krakk. Jeg skal ha nattbord fra Kartell, som minsten kan overta den dagen jeg blir lei av det;)


Klær har vi heldigvis ikke i denne etasjen så det blir kun de klærne vi har på oss når vi legger oss som helst ikke bør legges på gulvet. Da er det kjekt med å ha noe å henge på. Knagger? Muuto sine er stilige! Eller så har jeg tenkt på å bare ha en stol der inne. Jeg liker veldig godt denne stolen fra IKEA, Storsele. 


Hva tror dere? Det jeg ikke finner er lampe til å ha i taket. Veldig vanskelig.....


mandag 4. juni 2012

Det lille toalettet

Noen små detaljer fra det lille toalettet som vi pusset opp i 2. etasje. Jeg har kjøpt meg en veggmontert toalettbørste fra Vipp fra Rom til Rom.
Da vi var på bloggtreffet hos Comfort fikk vi en søt goodiebag da vi gikk.
Duftlys, duftspray og håndkrem. Her skal andre lukter forsvinne, hehe. Fine og praktiske detaljer på et toalett.

Jeg har også et par kroker fra Vipp som skal opp, men her manglet det oppheng. (arg)Jeg vet at jeg lovte dere bilder av lampa til eldstemann, men det kommer:) Dagene strekker ikke til. Yngstemann på snart 3 måneder tar sin plass. Det er ufattelig deilig og koselig å være hjemme med en baby som vokser for hver dag som går. Når jeg tror hjertet mitt er fullt så er det plass til enda mer kjærlighet! 


lørdag 2. juni 2012

Ny lampe

Felix har fåt seg en ny lampe. 


Det er en House lampe fra Ferm Living og den er kjøpt hos Rom til Rom


Nye gardiner har også kommet opp. De passer godt sammen med lampa.


Flere bilder kommer i morgen.

Ha en god lørdag!